Opleidingen

In een kleinschalige en internationale studieomgeving biedt Breda University of Applied Sciences je volop mogelijkheden om je dromen waar te maken. Welke opleiding kies jij?

 

Executive Master Media Innovation 201x201 opleidingsbeeld

Executive Master Media Innovation

Volledig online aangeboden, dus overal ter wereld te volgen. Leer hoe je verkregen strategische vaardigheden kunt toepassen in creatieve innovatieve en toekomstgerichte mediaproducten.

Deeltijd
1 jaar
Master
Professionals
Executive Imagineering 201x201 opleidingsbeeld

Executive MBA in Imagineering

Bedrijfskunde in een postdoctorale setting, inclusief imagineering, strategisch management, sociale innovatie, doelgericht ontwerp en de co-creatie van waarde.

Deeltijd
1,5 jaar
Master
Professionals
Master Game Technology 201x201 opleidingsbeeld

Master Game Technology

Werk aan een onderwerp op basis van je eigen interesse en krijg individuele coaching van een expert. Ontwikkel diepgaande inzichten en lever zinvolle bijdragen aan gamedesign.

Voltijd
1 jaar
Master
Master Media Innovation 201x201 opleidingsbeeld

Master Media Innovation

Bereid jezelf voor om voorop te lopen in een wereld van grillige veranderingen en disruptie. Je leert hoe je grensverleggende mediaconcepten bedenkt die innovatief en toekomstbestendig zijn.

Voltijd
1 jaar
Master
MSc Leisure and Tourism Studies 201x201 opleidingsbeeld

Master of Science Leisure and Tourism Studies

Leer meer over de waarde van vrije tijd en toerisme in een steeds complexere samenleving. Je bekijkt het vanuit de perspectieven van Experiences and Storytelling en Placemaking and Events.

Voltijd
1 jaar
Master