Opleidingen

In een kleinschalige en internationale studieomgeving biedt Breda University of Applied Sciences je volop mogelijkheden om je dromen waar te maken. Welke opleiding kies jij?

 

Executive Master Media Innovation 201x201 opleidingsbeeld

Executive Master Media Innovation

Volledig online aangeboden, dus overal ter wereld te volgen. Leer hoe je verkregen strategische vaardigheden kunt toepassen in creatieve innovatieve en toekomstgerichte mediaproducten.

Deeltijd
1 jaar
Master
Professionals
Executive Imagineering 201x201 opleidingsbeeld

Executive MBA Imagineering

Bedrijfskunde in een postdoctorale setting, inclusief imagineering, strategisch management, sociale innovatie, doelgericht ontwerp en de co-creatie van waarde.

Deeltijd
1,5 jaar
Master
Professionals
Master Game Technology 201x201 opleidingsbeeld

Master Game Technology

Werk aan een onderwerp op basis van je eigen interesse en krijg individuele coaching van een expert. Ontwikkel diepgaande inzichten en lever zinvolle bijdragen aan gamedesign.

Voltijd
1 jaar
Master
Master Media Innovation 201x201 opleidingsbeeld

Master Media Innovation

Bereid jezelf voor om voorop te lopen in een wereld van grillige veranderingen en disruptie. Je leert hoe je grensverleggende mediaconcepten bedenkt die innovatief en toekomstbestendig zijn.

Voltijd
1 jaar
Master
MSc Leisure and Tourism Studies 201x201 opleidingsbeeld

Master of Science Leisure and Tourism Studies

Leer meer over de waarde van vrije tijd en toerisme in een steeds complexere samenleving. Je bekijkt het vanuit de perspectieven van Experiences and Storytelling en Placemaking and Events.

Voltijd
1 jaar
Master
Master Strategic Events Management 201x201 opleidingsbeeld

Master Strategic Events Management

Voor jonge professionals in de evenementenbranche. Leer evenementen te benaderen als een strategisch instrument om organisatiedoelen succesvoller te bereiken.

Deeltijd
2 jaar
Master
Professionals
Master Supply Chain Management 201x201 opleidingsbeeld

Master Supply Chain Management

Ontwikkel analytische vaardigheden in business intelligence en onderzoek, en de juiste sociale vaardigheden in leiderschap, verandering en innovatie. Vertaal concepten in de toeleveringsketen naar bruikbare praktische oplossingen.

Voltijd
1 jaar
Master
Master Sustainable Outdoor Management 201x201 opleidingsbeeld

Master Sustainable Outdoor Hospitality Management

Leer hoe je grootschalige outdoor (camping) resorts op een duurzame en winstgevende manier kunt managen. Je studeert in Breda, Girona (Spanje) en Rijeka (Kroatië).

Voltijd
2 jaar
Master
Master Tourism Destination Management 201x201 opleidingsbeeld

Master Tourism Destination Management

Leer hoe je strategieën ontwikkelt voor verantwoord, veerkrachtig en duurzaam bestemmingsmanagement. Start in Breda, gevolgd door drie maanden veldonderzoek.

Voltijd
1 jaar
Master
Imagineering 201x201 opleidingsbeeld

MBA Imagineering

In deze Master of Business Administration leer je hoe je expertise kunt opbouwen en versterken om benodigde sociale en zakelijke innovaties te realiseren. Neem deel aan en leid processen van collectieve creativiteit.

Voltijd
1 jaar
Master