Achterkand van Horizon building, mensen luieren op het gras

Wat je als leerlingenbegeleider over BUas wilt weten

Als BUas staan wij voor....

We zijn een internationaal gerenommeerde instelling die streeft naar academische topkwaliteit. We helpen onze ruim 7000 studenten uit 100 verschillende landen te groeien in hun rol als jonge professional, om een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. In een kleinschalige en internationale studieomgeving bieden we onze studenten volop mogelijkheden om hun dromen waar te maken. 

Ons aanbod

BUas in beeld

Onze campus in hartje Breda

10 redenen om bij BUas te studeren

Dit is BUas

Studiekeuzeactiviteiten

Wij bieden studiekiezers tal van oriëntatiemogelijkheden, online of op de campus.

Bekijk alle studiekeuzeactiviteiten

Op onze campus ontvangen we regelmatig aan het onderwijs gerelateerde groepen, zoals decanenkringen en middelbare school- en mbo klassen. Een presentatie over BUas, onze opleidingen, een Q&A met studenten en een campustour zijn vaste programmaonderdelen. Onze student ambassadors geven ook voorlichting op scholen over onze opleidingen. 
Wil je ook met je (voor)laatstejaars naar BUas komen of een voorlichting plannen op jouw school? Stuur dan een mailtje.

Contact

  • Contactpersoon voor een bezoek aan BUas, met je decanenkring of klas: Jeroen Hol, adviseur aansluitingen, hol.j@buas.nl
  • Contactpersoon voor voorlichting bij jou op school: Josianne de Jong, voorlichtingen@buas.nl.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief speciaal voor decanen, mentoren en studiecoaches in het voortgezet onderwijs en ontvang van tijd tot tijd nieuwe informatie over BUas en onze opleidingen, nieuwe studiekeuzeactiviteiten of uitnodigingen voor speciale decanendagen en andere voorlichtingen.
Aanmelden voor de nieuwsbrief