Nieuws

Ingrid Timmermans nieuw lid BUas college van bestuur

Ingrid Timmermans (RA) is met ingang van 1 oktober 2022 benoemd als lid van het College van Bestuur van BUas. Zij is de opvolger van Nico van Os die ruim 16 jaar deze rol bij BUas heeft vervuld. Haar portefeuille heeft focus op onder andere bedrijfsvoering en financiën.

Lees meer
 • BUas bijdrage in gestegen energielasten

  De fors gestegen energielasten zijn problematisch voor menig huishouden. BUas heeft de mogelijkheid aangegrepen om haar medewerkers een stukje tegemoet te komen ter verlichting van die problematiek, gefinancierd met behulp van de zogenaamde DAM-gelden.

  Lees meer
 • Minister Dijkgraaf ‘on stage’ bij opening nieuwe jaar

  Met één druk op de knop en vrolijke oranje confetti gaf minister Dijkgraaf op 5 september het startsein voor het nieuwe academische jaar in de kapel van het voormalige klooster dat onderdeel is van de campus van Breda University of Applied Sciences.

  Lees meer
 • Aafke de Kok nieuwe Directeur BUas People & Organisation Erwin van Braam nieuwe Directeur BUas Education Research & Information Management

  De huidige Directeur BUas P&O Teun van Beusekom heeft besloten een stapje opzij te doen, en zal een andere rol krijgen. Hij wordt in zijn management rol per 7 november opgevolgd door Mw. Aafke de Kok-Donkers. Wicher Meijer, de huidige Directeur BUas Education Research & Information Management, gaat begin 2023 met pensioen. Dhr. Erwin van Braam volgt hem per 1 oktober op.

  Lees meer
 • Breda large letters

  Help een student aan een kamer in Breda

  BUas en Avans lopen in september tegen een groot probleem aan. Het is moeilijk voor (internationale) studenten om een kamer te vinden. Dat willen we helpen oplossen.

  Lees meer