Nieuws

Kwaliteit studiekeuze informatie mag niet ter discussie staan

Van 28 januari tot 24 maart 2019 heeft op Breda University of Applied Sciences de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête (NSE) van Studiekeuze123 weer plaatsgevonden. De NSE is een grootschalig landelijk onderzoek waarin jaarlijks alle ingeschreven studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding.

Lees meer
 • Studenten bedenken operatiesoftware

  Studenten van Breda University of Applied Sciences hebben deze week de publieksprijs gewonnen tijden de regionale finale van de Microsoft Imagine Cup. Zij sleepten deze prijs met overtuiging in de wacht dankzij de door hen ontworpen software die helpt operaties van kankerpatiënten veiliger uit te voeren.

  Lees meer
 • BUas heeft Nederlandse primeur met minor Esports Event & Media Management

  Breda University of Applied Sciences is de eerste instelling in het Nederlandse hoger onderwijs die een minor aanbiedt op het gebied van esports management. Esports, ook wel electronic sports genoemd of competitief gamen, is de term die gebruikt wordt voor het competitief spelen van computerspellen.

  Lees meer
 • Keuzegids Masters 2019 is uit

  Ben je op zoek naar een masteropleiding? Vandaag is de nieuwe Keuzegids Masters verschenen! Hiermee kun je verschillende opleidingen vergelijken en zo een kritische studiekeuze maken.

  Lees meer
 • ‘Reconnect’ tijdens de ITB Berlijn

  Long time no see?! Dan wordt het tijd om elkaar weer eens te ontmoeten! Net als vorig jaar, organiseert Breda University of Applied Sciences een alumni-evenement in Berlijn. Omdat dit evenement de laatste jaren een groot succes is geweest, willen we je graag uitnodigen voor de volgende editie van deze BUas ‘Alumni Get-Together’, die plaatsvindt tijdens de grootste travel trade beurs ter wereld: de ITB in Berlijn.

  Lees meer