Nieuws

Groepsfoto bijeenkomst in Zeist

BUas stakeholders- bijeenkomst

Maandag 30 januari was de BUas Raad van Toezicht (RvT) stakeholdersbijeenkomst in Zeist. Maar liefst 23 captains of industry uit verschillende branches hadden zich verzameld voor een gesprek met de RvT, het College van Bestuur en de BUas-directeuren om de toekomst van het hoger onderwijs in relatie tot de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt te bespreken. 

Lees meer
 • Crowd Science Research Lab

  Op de BUas-campus vindt onderzoek plaats naar voetgangersstromen. Met behulp van 3 camera’s worden voetgangersstromen gedurende 1,5 jaar (1 februari 2023 t/m 1 september 2024) vastgelegd voor onderzoek en experiment.

  Lees meer
 • Strategische alliantie HOWEST & BUas

  Breda University of Applied Sciences en HOWEST University of Applied Sciences (Hogeschool West-Vlaanderen) hebben een strategische alliantie gesloten met het oog op het ontwikkelen van nieuwe opleidingen en het intensiveren van de samenwerking tussen de huidige opleidingen, in het bijzonder met de professionele master in Game Technology.

  Lees meer
 • Brabantse partijen en internationale spelers realiseren internationale gaminghub

  Breda kan een wereldspeler op gaminggebied worden. Met die boodschap reisde Olivier Dauba, Vice-President bij het grote gamebedrijf Ubisoft, af naar Breda. Daar tekende hij samen met de Provincie Noord-Brabant, gemeente Breda, Breda University of Applied Sciences (BUas) een intentieovereenkomst om het ecosysteem in Breda en Brabant op het gebied van gaming te versterken.

  Lees meer
 • Multatuli-lezing, Avans en BUas leggen samenwerking vast

  Op donderdag 8 december kwamen Stichting Multatuli Lezing, Breda University of Applied Sciences (BUas) en Avans Hogeschool op het Kasteel van Breda bijeen om hun samenwerking te bekrachtigen.

  Lees meer