Onderzoek

Onderzoek

Breda University of Applied Sciences bouwt met onderzoek aan kennis en oplossingen voor diverse vakgebieden. Verken de acht verschillende domeinen waarbinnen ons onderzoek plaatsvindt.

Games

Games zijn niet meer weg te denken uit ons leven, van vrijetijdsbesteding tot spelenderwijs leren. Ontdek onze expertises en onderzoeksprojecten. 

Expertises Games

Media

De impact van media op ons gedrag neemt steeds toe en de ontwikkelingen op mediagebied gaan snel. Lees meer over ons onderzoek en expertises. 

Expertises Media

Hotel

Hoe stel je de gast centraal binnen de horecasector? Hiervoor is onderzoek nodig. Lees meer over onze expertises en onderzoeksprojecten. 

Expertises Hotel

Facility

Hoe kun je ondersteunende activiteiten in een organisatie optimaal organiseren? Lees meer over onze expertises en onderzoeksprojecten. 

Expertises Facility

Logistics

Binnen het domein Logistics onderzoeken wij wat nodig is om logistieke processen in de toekomst nog soepeler te laten lopen. Bekijk onze expertises en projecten.

Expertises Logistics

Built Environment

Hoe ziet de toekomst van bouwkunde, civiele techniek, planologie en ruimtelijke ordening eruit? 

Expertises Built Environment

Tourism

De dynamische toerismesector levert kansen op voor mensen en bedrijven. Lees meer over onze expertises en onderzoeksprojecten.

Expertises Tourism

Leisure & Events

Binnen korte tijd heeft de leisure-sector een hoge vlucht genomen. Lees meer over ons onderzoek. 

Expertises Leisure & Events

Onze lectoren, onderzoekers en docenten werken veelal parttime in de branche en zijn daardoor goed op de hoogte van de dagelijkse praktijk en relevante ontwikkelingen die een rol spelen.

Samenwerken

Interesse in samenwerking met Breda University of Applied Sciences op onderzoeksgebied? Neem contact op.

Onderzoek uitgelicht

Gaming Horizons

Games staan aan de basis van enkele van de meest baanbrekende innovaties van de laatste jaren, zoals virtual reality, augmented reality en artificial intelligence. De ontwikkelingen binnen de gamesindustrie stonden centraal in het 14 maanden durende onderzoeksproject Gaming Horizons.

 

 

Lees meer
Toerisme en luchtvaart maken Parijse doelen onhaalbaar