Welkom terug, alumni

Met het behalen van je diploma is je ‘BUas’ (of ‘NHTV’) tijd als het aan ons ligt nog niet afgesloten. We blijven graag in contact!

Na je opleiding blijven wij graag in contact met jou.

We zijn heel benieuwd wat jij bent gaan doen na je afstuderen. Heb je nog contact met studiegenoten of docenten? Vind je het leuk om een keer terug te komen en een gastcollege te geven? Of met huidige studenten te werken aan uitdagende projecten in jouw vakgebied? Misschien zit je te springen om goede stagiairs? Laat het ons weten via het Alumni formulier!

Twee keer per jaar versturen wij een digitale nieuwsbrief met aankondigingen van (alumni) evenementen, verhalen van jouw medestudenten en waar docenten hun herinneringen ophalen. Ook delen we in de nieuwsbrief ontwikkelingen in het werkveld van jouw studie. 
Krijg jij de Alumni nieuwsbrief nog niet? Registreer je dan via het Alumni formulier!

Discover your world

Een uitgebreid netwerk

Breda University of Applied Sciences heeft inmiddels over de 30.000 alumni, een uitgebreid netwerk waarin je gebruik kunt maken van de beschikbare kennis en expertise. 

Wil je in contact komen met andere oud-studenten of docenten? Al velen hebben zich aangemeld bij een van onze LinkedIn-groepen! En in onze Facebook alumni groep delen we de allerleukste herinneringen uit je studententijd.