Alumni

Breda University of Applied Sciences (BUas) vindt een goede relatie met jou, als afgestudeerde, belangrijk. Met het behalen van je diploma is je BUas-tijd, tenminste wat ons betreft, niet afgesloten.

Na je opleiding blijven wij graag in contact met jou.

Deels uit nieuwsgierigheid: we willen graag weten waar je terecht bent gekomen. Maar ook omdat jij, als afgestudeerde, als geen ander een bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan stageplaatsen, afstudeeropdrachten en het geven van gastcolleges.

Een uitgebreid netwerk

Breda University of Applied Sciences heeft inmiddels over de 30.000 alumni, een uitgebreid netwerk waarin je gebruik kunt maken van de beschikbare kennis en expertise. Daarnaast is het ook leuk om te zien waar je oud-studiegenoten zich mee bezig houden. Binnenkort kun je via deze website op zoek naar die studiegenoot waar je al lang niets meer van hebt gehoord of naar die persoon die bezig is met voor jou interessante projecten.

Meld je ook aan voor een van onze LinkedIn-groepen!

Door het opbouwen van ervaring en een netwerk kom je aan de leukste projecten

In the hot seat: Tom de Lepper

Tom founded Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer

Microbrewery, beer shop and brasserie

In the hot seat: Tim Linssen

Tim is responsible for Quiqup’s product development department.

How did he get there?

Vacaturebanken

In het overzicht van nationale en internationale vacaturebanken vind je links naar vacatures in jouw vakgebied.

Overzicht vacaturebanken

Actueel

Reconnect in Dubai

We would like to invite you for the next edition of BUas 'Alumni Get-Together' which will take place in Dubai on Thursday 3 October.

Read more

Breda Business School is er voor jou als alumni

Ben je al weer een aantal jaren aan het werk en vind je het leuk om je kennis op te frissen of uit te breiden? Breda Business School biedt binnen elk domein van BUas opleidingsprogramma's die aansluiten op jouw vakgebied. 

Bekijk het aanbod