BUas Alumni

Voor NHTV en BUas afgestudeerden

Welkom terug

Of je nu eerder bent afgestudeerd aan NHTV of recenter aan Breda University of Applied Sciences (BUas), wij blijven graag met je in contact!

Via deze pagina blijf je op de hoogte van het BUas alumni netwerk. We delen verhalen van onze oud-studenten en houden je op de hoogte van interessante evenementen en projecten. Natuurlijk helpen we je ook graag verder met al je vragen.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Gastcollege geven of tip voor een leuke stage?

We zijn benieuwd hoe het met jou gaat! Jouw ervaringen uit het werkveld zijn enorm waardevol voor onze huidige studenten, de toekomstig professionals. Lijkt het je leuk om een gastcollege te geven of heb je een interessante stage of werkveldopdracht? Laat het ons weten! Studenten kunnen van jou leren en wellicht doe jij ook weer nieuwe kennis en inspiratie op. 

Ik wil mijn kennis delen

Hoe kunnen we je helpen?

Diploma en cijferlijsten

Aan de linkerkant vind je de meest voorkomende onderwerpen en vragen. Kun je hier niet vinden wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen door alumni.

 

Officieel kopie

Nederlandse alumni die een officieel kopie (Uittreksel van het diploma) willen hebben kunnen dit alleen digitaal opvragen bij het Diplomaregister (Mijn Diploma’s).

Gewaarmerkt kopie voor studie buitenland

Nederlandse studenten die in het buitenland gaan studeren kunnen wel een gewaarmerkt kopie opvragen bij het secretariaat van hun voormalige NHTV/BUas opleiding. Maak dan een scan van je diploma en cijferlijst en stuur deze per mail naar het secretariaat.

Diploma kwijt? 

Een diploma wordt maar 1x uitgereikt. Ben je een diploma kwijt, dan kun je geen nieuw diploma opvragen. Heb jij je diploma ná 1996 behaald, dan kun je een officieel uittreksel opvragen bij DUO

Heb jij vóór 1996 je diploma behaald dan kun je voor een kopie van het diploma terecht bij het secretariaat van jouw oude opleiding. 

Contact met secretariaat van jouw domein : 

  • Tourism: ATsupport@buas.nl
  • Leisure & Events: ALEsupport@buas.nl
  • Hotel: AHFSupport@buas.nl 
  • Facility: AHFSupport@buas.nl  
  • Media en Games: AGMoperations@buas.nl
  • Logistics en Built Environment: ABELoperations@buas.nl

 

Alumni nieuwsbrief

Wil je je nieuwsbriefinschrijving of je contactgegeven aanpassen? Gebruik het contactformulier.

Overige vragen

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden op deze pagina? Wil je bijvoorbeeld in contact komen met een docent of heb je een leuk idee? Neem dan contact met ons op via alumni@buas.nl. We horen het graag! 

Een leven lang leren

Buas zet zich in om na het afstuderen bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van oud-studenten. Je kunt bijvoorbeeld parttime en executive masters volgen, maar we hebben ook korte programma’s waarbij je ook kortere cursussen kunt volgen, ook wel microcredentials.

Alumni verhalen & events

Op bezoek bij BUas Alumna Liza in De Efteling

Tim, Logistics Manager bij Sodastream

Valeska, Productmanager Better Places

Jack, Brand Partnerships Manager bij ID&T

Stan, directiesecretaris bij De Kring

Samenwerken?

Samenwerken is samen groeien. Onze studenten en experts nodigen je uit om samen te werken aan kennis en innovatieve oplossingen.

Ik wil samenwerken