Opleidingen voor professionals

Leren stopt niet bij een diploma of een titel. Om gelijke tred te kunnen houden met de ontwikkelingen in de samenleving is het nodig een leven lang te leren. Onze opleidingen voor professionals worden gegeven door docenten met ruime ervaring in het werkveld.

Executive masters

Executive Master Imagineering

Wil jij jouw expertise versterken om te innoveren, participeren en creatieve processen te leiden? Kies dan voor de Imagineering-aanpak!

Meer lezen

Executive Master Media Innovation

Werk jij in de media branche en wil je je verder ontwikkelen? Doe dan deze 1-jarige Engelstalige masteropleiding. Deze opleiding is volledig online! 

Meer lezen

Master Strategic Events Management

Wil jij je verder specialiseren in de dynamische en op beleving gerichte evenementenbranche? Doe dan de Master Strategic Events Management!

Meer lezen

Microcredentials: modules voor professionals

Wil je jezelf te ontwikkelen in de wereld van verandermanagement en organisatiekunde, na je studie of naast je baan? Dan zijn deze modules, ook wel microcredentials genaamd, misschien iets voor jou. Je kunt één module kiezen, of er meerdere modules volgen. Wat je wilt. Ontwikkel specifieke vaardigheden in slechts een paar weken met deze flexibele modules die BUas aanbiedt. 

Leergang Vernieuwend Leiderschap

De maatschappij wordt meer en meer complex en huidige vormen van leiderschap zijn niet toegerust op deze nieuwe complexiteit. Daarom hebben we een nieuwe interpretatie nodig van het concept leiderschap: Vernieuwend Leiderschap dat toekomst-creërend, collectief en systemisch van aard is.

Lees meer over de leergang Vernieuwend Leiderschap

Trainingen en workshops

Leerwerk programma

Digitale Transformatie en Data Gedreven Logistiek

Als tijd je kostbaarste bezit is.

Meer informatie

Workshop

Artificial Intelligence design canvas

In relatie tot logistiek en supply chain management.

Meer informatie