Opleidingen voor professionals

Leren stopt niet bij een diploma of een titel. Om gelijke tred te kunnen houden met de ontwikkelingen in de samenleving is het nodig een leven lang te leren. Onze opleidingen voor professionals worden gegeven door docenten met ruime ervaring in het werkveld.

Executive masters

Deze Engelstalige opleidingen zijn speciaal ontworpen voor professionals die door dieper theoretisch inzicht en samenwerking met anderen hun strategische en creatieve denken willen verbeteren.

Executive Master Imagineering

Wil jij jouw expertise versterken om te innoveren, participeren en creatieve processen te leiden? 

Meer lezen
branch with ladybird

Executive Master Media Innovation

Werk jij in de media branche en wil je je verder ontwikkelen via deze online opleiding? 

Meer lezen

Master Strategic Events Management

Wil jij je verder specialiseren in de dynamische en op beleving gerichte evenementenbranche? 

Meer lezen
Master Strategic Event Management

Leergang Vernieuwend Leiderschap

De maatschappij wordt meer en meer complex en huidige vormen van leiderschap zijn niet toegerust op deze nieuwe complexiteit. Daarom hebben we een nieuwe interpretatie nodig van het concept leiderschap: Vernieuwend Leiderschap dat toekomst-creƫrend, collectief en systemisch van aard is.

Lees meer over de leergang Vernieuwend Leiderschap

Professioneel doctoraat

Een professioneel doctoraat is een doctoraatsprogramma voor hogescholen. Masterstudenten, docenten en professionals uit het bedrijfsleven worden uitgenodigd om te promoveren door middel van toegepast onderzoek binnen hun gekozen domein. BUas is betrokken bij twee domeinen binnen dit programma, dat loopt van 2023 tot 2027: Leisure Tourism & Hospitality, en Arts + Creative.

Wil je meer informatie? Bezoek de websites:

Trainingen en workshops

Wil je niet een langduriger studietraject in, dan kun je ook via onze trainingen en workshops voor professionals bijblijven in de ontwikkelingen op jouw vakgebied. 

Nieuw aanbod volgt.