Global Engagement

Wij bereiden onze studenten voor op managementfuncties in een internationale omgeving. We werken samen met toonaangevende instituten van over de hele wereld. 

Om de kwaliteit van ons onderwijs te verhogen en onze internationale activiteiten uit te breiden, zijn wij steeds op zoek naar nieuwe internationale mogelijkheden en cross-overs.

Als gespecialiseerde instelling voor hoger onderwijs, inspireren wij onze studenten en medewerkers hun talent en persoonlijke vernieuwingskracht optimaal te ontwikkelen en te benutten om de (internationale) beroepspraktijk van innovatieve oplossingen te voorzien en om betekenisvol te zijn voor de globaliserende maatschappij.

Onze strategie

Partners en netwerken

Partner-universiteiten

Wij wisselen graag studenten en docenten uit met onze partneruniversiteiten om ervaring en kennis op te doen. 

 

Lees meer
Erasmus+

De Europese Commissie heeft ons het Erasmus Charter for Higher Education (ECHE) toegekend voor de periodes:

  
Met deze Charters kunnen we deelnemen aan de activiteiten van het Erasmus+ programma. 

Miniatuurvoorbeeld

  
Zie ook: Policy Statement Erasmus Charter (pdf)

Lidmaatschappen en netwerken

Onze medewerkers en managers zijn actief lid van talrijke internationale organisaties, zowel in het werkveld als op het gebied van onderzoek en onderwijs.  

Lees meer

Global Engagement Team

Onze internationale activiteiten worden gecoördineerd door het Global Engagement team (GET).  GET is er om de hele BUas-gemeenschap te ondersteunen bij het bieden van vooruitstrevend onderwijs en onderzoek in een internationale context. 

GET is verantwoordelijk voor het verzamelen en verspreiden van kennis over internationalisering binnen BUas en brengt vertegenwoordigers van alle BUas-domeinen en ondersteunende diensten bij elkaar als het gaat om activiteiten zoals: 

  • Internationale samenwerkingsverbanden voor onderwijs en onderzoek 
  • Mobiliteit van studenten en medewerkers 
  • Werving van internationale studenten  
  • Internationale studentenprojecten 
  • Evenementen voor alumni