Students and staff talking with visitors of the open day

Open dagen

Neem een kijkje op onze campus en ontdek welke opleiding bij je past! Ga je voor een bachelor, een associate degree of een master? Tijdens de open dag ontdek je alle opleidingen en richtingen.

Programma & aanmelden 16 november 2024

Impressie open dag

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je iets niet vinden, neem gerust contact op met een van onze studenten. Ze helpen je graag verder.

Ik neem iemand mee, moet diegene zich ook aanmelden via het inschrijfformulier?

Nee, dat is niet nodig. Alleen jij als studiekiezer meld je aan. 

Ik wil twee anderen meenemen, mag dat ook?

Dat mag zeker. Houd er echter rekening mee dat bij een presentatie doorgaans capaciteit is om daar één iemand mee naartoe te nemen.

Kan ik ook komen als ik me niet heb aangemeld?

Ook als je je vooraf niet hebt aangemeld, ben je van harte welkom. Je kunt je tijdens jouw bezoek alsnog aanmelden bij de ingang. 

Ik wil me inschrijven voor een presentatie, maar die is al vol. Kan ik er toch nog bij?

Als de tijd online niet meer beschikbaar is, dan is de presentatie vol. Schrijf je in voor een andere tijd of kom tijdens de het event naar de algemene infodesk in het Frontier-gebouw om te checken of er op jouw gewenste tijd een plekje vrij is gekomen. 

Zijn de presentaties achteraf nog ergens terug te zien?

Mocht je nog een keer een presentatie willen kijken over de opleiding waar je interesse in hebt, dan kan dat.
Presentatie terugkijken

Hoe meld ik me af?

Lukt het toch niet om naar de open dag te komen? Stuur dan een mailtje naar communications@buas.nl. Door het jaar heen organiseren we nog meer studiekeuzeactiviteiten om je te helpen oriënteren op een studie.
Alle studiekeuzeactiviteiten

 

Let op: Op dit evenement worden foto’s en/of video’s gemaakt die mogelijk gebruikt worden voor verslaglegging en/of marketingdoeleinden.