Vind je opleiding bij BUas

Hieronder staan al die opleidingen op alfabetische volgorde. In de keuzebox links vind je zeker wat je zoekt! Vernieuwing, duurzaamheid en sociale verbondenheid zijn belangrijke thema’s in al onze opleidingen. 
 

 

Applied Data Science & Ai

Applied Data Science & Artificial Intelligence

Leer hoe je als dataspecialist kennis en inzicht kunt verkrijgen uit data en hoe je Artificial Intelligence op een praktische en slimme manier kunt toepassen.

Voltijd
4 jaar
Bachelor
Ad Tourism Management 201x201 opleidingsbeeld

Associate Degree Tourism Management

Een tweejarige praktijkgerichte opleiding op hbo-niveau waarna je meteen aan de slag kunt in een uitvoerende of aansturende functie in de reiswereld.

Voltijd
2 jaar
Associate degree
BSc Leisure Studies 201x201 opleidingsbeeld

Bachelor of Science Leisure Studies

Verdiep je in vrijetijdsbesteding en onderzoek innovatieve en duurzame businessmodellen in de enige wetenschappelijke bacheloropleiding op het gebied van Leisure in Nederland.

Voltijd
3 jaar
Bachelor
Wo-Bachelor
BSc Tourism 201x201 opleidingsbeeld

Bachelor of Science Tourism

In deze universitaire opleiding onderzoek je duurzaam toerisme en combineer je economische, sociale en omgevingswetenschappen. Jaar 3 volg je aan Wageningen University.

Voltijd
3 jaar
Bachelor
Wo-Bachelor
Built Environment opleidingsbeeld

Built Environment

Specialiseer je in mobiliteit, verkeer en vervoer, ruimtelijke ordening of stedenbouwkundig ontwerpen en draag bij aan een leefbare en duurzame omgeving.

Voltijd
4 jaar
Bachelor
Creative Business 201x201 opleidingsbeeld

Creative Business

Verdiep je in de nieuwste media trends en ontwikkel coole media concepten en producten met jouw creativiteit, technologisch inzicht en commercieel denken.

Voltijd
4 jaar
Bachelor
Creative Media and Game Technologies 201x201 opleidingsbeeld

Creative Media and Game Technologies

Eén van de beste gameopleidingen in de wereld zit in Breda! Ontwikkel echte games in onze Game Studio en specialiseer je in Visual Arts, Programming, Design & Production of Film Visual Effects.

Voltijd
4 jaar
Bachelor
Executive Master Media Innovation 201x201 opleidingsbeeld

Executive Master Media Innovation

Volledig online aangeboden, dus overal ter wereld te volgen. Leer hoe je verkregen strategische vaardigheden kunt toepassen in creatieve innovatieve en toekomstgerichte mediaproducten.

Deeltijd
1 jaar
Master
Professionals
Executive Imagineering 201x201 opleidingsbeeld

Executive MBA Imagineering

Bedrijfskunde in een postdoctorale setting, inclusief imagineering, strategisch management, sociale innovatie, doelgericht ontwerp en de co-creatie van waarde.

Deeltijd
1,5 jaar
Master
Professionals
MBA
Hotel Management 201x201 opleidingsbeeld

Hotel Management

Leer bij onze internationale en praktijkgerichte Hoge Hotelschool hoe je bijzondere belevingen creëert als manager in de hotelwereld of hospitality branche.

Voltijd
4 jaar
Bachelor