Ontdek onze campus

Onze campus is in alles een mooie mix. Historie en de nieuwste technologie. Een plek die inspireert en activeert, maar waar je ook kunt chillen. En je ontmoet de hele wereld!

Gezellig en uitnodigend

De Campus bevindt zich net buiten het centrum van Breda. Het vele groen, de brede paden, sportveldjes, het monumentale klooster en diverse smaakvol gerenoveerde gebouwen maken van de Campus een gezellige en uitnodigende plaats. Onze Campus heeft een mooie mix van oud en nieuw: Een uitstraling die past bij een internationale, moderne onderwijsinstelling!
 
Het is een inspirerende ontmoetingsplaats voor studenten, medewerkers en het bedrijfsleven om aangenaam te vertoeven en kennis en ervaringen worden gedeeld. Kernwaardes van onze campus zijn o.a. transparantie, openheid, verbinden van mensen, duurzaamheid, samenzijn en slim gebruik van technologie en hulpmiddelen. De Campus geeft hiermee alle gebruikers een veilig en geborgen gevoel, wat van groot belang is voor het welzijn van onze gemeenschap. 

Samen leren en werken

Op de campus is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en te inspireren. In projectruimtes, labs en ateliers, of gewoon buiten op een bankje. Alles op één plek maakt het gemakkelijk om samen te werken, ook met studenten en docenten van andere opleidingen. Zo kun je veel van elkaar leren..

Tijd om te relaxen

In het voormalige klooster vind je de Mediatheek en een studielandschap met stilteruimtes. Ook het leerbedrijf van de hotelschool is hier te vinden, Food Courts en de Service Desk. Overal op de campus kun je wat eten of een plek vinden om rustig te werken of even te relaxen.

Ruimte voor creativiteit

Iedere opleiding heeft projectruimtes, labs, ateliers en studio’s waarin studenten en docenten kunnen werken. Er is ook een Innovation Square op de campus dat plaats biedt aan ondernemende afstudeerders en starters. Met de nodige faciliteiten, zodat niets de creativiteit in de weg staat!

Sporten op de campus

Een balletje trappen, tafeltennissen, een potje schaken. Er zijn allerlei sport- en recreatiefaciliteiten op de campus voor studenten én medewerkers. Binnen én buiten. Radio maken kan ook en je kunt muziek maken in de Music Room!

Discover our campus

Wij zijn trots op onze campus. Bekijk de video of neem een kijkje in 3D en ontdek wat de campus te bieden heeft.

 

3D tour

At BUas, you are not just a student number.

Sophie

Student International Facility Management

Sophie

Samen aan de slag

In onze internationale campusomgeving zoeken we elkaar op, nemen elkaar mee in ideeën en inspireren en motiveren elkaar om te ontdekken en zo samen tot iets nieuws te komen. Wij stimuleren onze studenten, docenten en medewerkers om initiatief te tonen, zich telkens door te ontwikkelen en om nieuwe, duurzame kansen te verkennen.

We hechten grote waarde aan diversiteit en koesteren een open, inclusieve omgeving waar iedereen, ongeacht achtergrond, samen kan leren, werken en functioneren. Dat vinden wij een verrijking voor onze gemeenschap en het is de drijvende kracht voor innovatie en voor ons succes als onderwijsinstelling. Door onze actieve werving van mensen van over de hele wereld vormt onze organisatie een rijke afspiegeling van de diversiteit die onze hedendaagse internationale samenleving typeert.

Deze diversiteit en de cross-culturele setting maken ons sterk. Het zorgt ervoor dat we buiten de eigen (culturele) kaders en grenzen denken en stimuleert tot het maken van verbindingen en crossovers die uiteindelijk bijdragen aan een sterk merk: Breda University of Applied Sciences.