Ontdek onze nieuwe campus!

Alle opleidingen van Breda University of Applied Sciences zijn te vinden op onze nieuwe campus aan de Mgr. Hopmansstraat in Breda. De campus bestaat uit drie gebouwen, waaronder een voormalig klooster. De gebouwen liggen in een groene, parkachtige omgeving aan de rand van de binnenstad.

Samen leren en werken

Op de campus is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten en te inspireren. In projectruimtes, labs en ateliers, of gewoon buiten op een bankje. Alles op één plek maakt het gemakkelijk om samen te werken, ook met studenten en docenten van andere opleidingen. Zo kun je veel van elkaar leren..

Tijd om te relaxen

In het voormalige klooster vind je de Mediatheek en een studielandschap met stilteruimtes. Ook het leerbedrijf van de hotelschool is hier te vinden, Food Courts en de Service Desk. Overal op de campus kun je wat eten of een plek vinden om rustig te werken of even te relaxen.

Ruimte voor creativiteit

Iedere opleiding heeft projectruimtes, labs, ateliers en studio’s waarin studenten en docenten kunnen werken. Er is ook een Innovation Square op de campus dat plaats biedt aan ondernemende afstudeerders en starters. Met de nodige faciliteiten, zodat niets de creativiteit in de weg staat!

Sporten op de campus

Een balletje trappen, tafeltennissen, een potje schaken. Er zijn allerlei sport- en recreatiefaciliteiten op de campus voor studenten én medewerkers. Binnen én buiten. Radio maken kan ook en je kunt muziek maken in de Music Room!