Werken bij BUas

Kleinschalig, gespecialiseerd én internationaal.

Vacatures

Op de campus van Breda University of Applied Sciences zoeken we elkaar op, nemen we elkaar mee in ideeën en inspireren en motiveren we elkaar om te ontdekken en zo samen tot iets nieuws te komen. Nieuwsgierig? Lees dan even verder of kijk direct bij onze vacatures.

Werken bij ons betekent werken in een gespecialiseerde instelling voor hoger onderwijs. Studenten behalen meer dan alleen een diploma. Ze krijgen een unieke manier van werken en denken aangeleerd. Dat bereiken we door het aanbieden van vernieuwend onderwijs, relevant toegepast en wetenschappelijk onderzoek, en samenwerking met het internationale bedrijfsleven.

Samen met ruim 800 medewerkers bieden we onderwijs aan zo’n 7.700 studenten op het gebied van Built Environment, Data Science & AI, Facility, Games, Hotel, Leisure & Events, Logistics, Media en Tourism. Onze studenten en medewerkers komen van over de hele wereld. 

We zijn een inclusieve community waarin iedereen kan meedoen en iedere mening telt, maar waar we ook open, eerlijk en direct feedback durven te geven. Onze  community is een plek waar iedereen, ongeacht achtergrond, samen kan leren, werken en functioneren. 

Waarom werken bij BUas?

Je werkt samen met enthousiaste collega’s bij een erkend instituut waar je de ruimte krijgt om te doen waar je goed in bent en om jezelf te ontwikkelen. Lees hier meer redenen om te werken bij BUas.

Meer redenen om te werken bij BUas

Waarom wij werken bij BUas

"Een gevoel van eigenheid"

“Omdat we een zelfstandige en kleine hogeschool zijn, heb je meer een gevoel van eigenheid.” Lees het verhaal van Ewout.

Ewout Sanders

Lecturer, Academy for Leisure & Events

“Het zijn allemaal bevlogen mensen"

“Het zijn allemaal bevlogen mensen waar ik mee werk, die elkaar en de studenten inspireren en allemaal iets toe willen voegen.” Lees het verhaal van Joyce.

Joyce Seegers

Education Innovation Facilitator