Games

Games zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen speelt graag een spelletje, maar we zetten games ook in als tool om te informeren en te instrueren, bijvoorbeeld in de medische wereld. Onze studenten, docenten en onderzoekers werken samen met grote namen wereldwijd en onze game-opleidingen horen bij de beste in de wereld.

Samenwerking en onderzoek

I like that we’re motivated to push our limits and learn something new with every class.

Inzetten van studenten

Studenten van Breda University of Applied Sciences zijn goed voorbereid op de beroepspraktijk en krijgen door te werken aan cases en projecten uit het werkveld volop mogelijkheden om hun theorie in praktijk te brengen. Kunnen zij u helpen bij uw case of project via een stage- of afstudeeropdracht?

Lees meer over het inzetten van studenten

Onderzoeksgebieden

Games zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Het gaat niet alleen om het spel, we zetten games ook in als tool om te leren en te instrueren. Onze onderzoeksgebieden:

 

Maritime Spatial Planning

Het inzetten van een Serious Game helpt onderzoekers om inzichtelijke toekomstscenario’s en bruikbare plannen te ontwikkelen. Een voorbeeld is Maritime Spatial Planning. Daarom zijn wij partner van Interreg bij het NorthSEE project.

Interreg NorthSEE project