Je eigen onderneming

Droom jij van een eigen bedrijf? En heb je misschien al een uniek business concept? Ga de uitdaging aan en begin je eigen onderneming al tijdens je studie. Wij helpen je daarbij!

Ambities en dromen ...

Bij BUas hechten we veel waarde aan ondernemerschap. Veel studenten besluiten tijdens of na hun studie om te gaan ondernemen. Wist je bijvoorbeeld dat  ongeveer 16% van alle BUas studenten ambitie heeft om een eigen bedrijf te starten? En dat ruim 280 studenten op dit moment al een eigen bedrijf hebben naast hun studie? 

... worden werkelijkheid

Je doet het niet alleen

Als beginnend ondernemer ben je van harte welkom bij ons Innovation Square. Dé plek om andere start-ups, zzp’ers en gevestigde bedrijven te ontmoeten. En ook de plek waar BUas Startup Support jou helpt en coacht bij het opzetten van je eigen bedrijf door middel van trainingen, workshops, lezingen en persoonlijke ondersteuning.
Kom dus gerust eens langs bij ons Braventure kantoor op het Innovation Square, Frontier Building, ruimte Fe0.0025.

Lees meer over Innovation Square

Je bedrijf vestigen in Breda

Er zijn meer dan genoeg redenen om je bedrijf in Breda te vestigen. Het is een jonge, frisse stad waar het voor jonge ondernemers makkelijk is om elkaar te ontmoeten en visies en  ideeën te delen. Breda is centraal gelegen tussen de grote steden Amsterdam, Brussel, Rotterdam en Antwerpen en goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

In deze video zie je waarom andere bedrijven voor Breda kozen.