Maak zelf een Real Time marketingcampagne

Ga de dialoog aan met je klanten!

De tijd dat je alleen met een website en nieuwsbrieven je omzetdoelstellingen kunt halen ligt inmiddels wel achter ons. 

Inleiding

Ideeën en inspiratie ontstaan nu vaak op social media en reizigers willen niet meer eindeloos zoeken naar bijzondere belevenissen. Hoe ga je om met dit veranderende consumentengedrag? Het antwoord is: ga de dialoog aan met je klanten! Klinkt goed? Hoe doe je dat dan? 

Wat ga je doen? 

In deze Masterclass leer je in één dagdeel een professionele kant en klare real time marketingcampagne te bouwen met gratis softwarecomponenten. Je leert de abstracte theorie omzetten in een concreet werkende oplossing die helemaal van jou is. 

Als je dat eenmaal is gelukt, heb je de meest elementaire geheimen van real time marketing al onder controle. Met deze kennis kun je campagnes ontwikkelen en verder uit- of ombouwen bouwen tot iets wat onmiddellijk extra aandacht en omzet voor jouw bedrijf genereert. 

Concreet aan de slag 

De echte toegevoegde waarde van dit programma schuilt in het feit dat u direct aan de slag gaat met de geleerde kennis. Daarnaast stap je na een dagdeel de deur uit met een werkende real time marketingcampagne. 

Doelgroep 

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die (beter) wil leren begrijpen hoe een serie van klantcontacten (dialoog) kan leiden tot hogere conversie en dus meer gebruikers, leden, klanten, omzet en een hogere nettomarge.

Datum

16 september 2019
13.00 - 17.00

Investering

€250,00 exclusief BTW

Direct aanmelden