Na je opleiding Leisure & Events Management (NL)

Na het afronden van je studie kun je verder studeren of aan de slag binnen het werkveld.

Arbeidsmarkt

In de HBO Monitor 2018 is een indicatie gegeven van de arbeidsmarktperspectieven voor pas afgestudeerden met betrekking tot het gemiddelde beginsalaris en het percentage werkenden onder pas afgestudeerden. Voor afgestudeerden van de opleiding Leisure & Events Management (NL) is het gemiddeld bruto startsalaris € 12,94 per uur. Anderhalf jaar na het afstuderen heeft ongeveer 93% van de afgestudeerden een baan gevonden waarvan 71% op hbo-niveau.

Masters

Na je bachelor kun je verder studeren voor een hbo-master aan Breda University of Applied Sciences, bijvoorbeeld de Master Imagineering. Ook kun je in Breda de academische Master of Science Leisure and Tourism Studies volgen. Met je bachelordiploma kun je via een premaster doorstromen naar deze academische master.

Alumni

Met het behalen van je diploma is je Breda University of Applied Sciences-tijd nog niet afgesloten, tenminste niet wat ons betreft! Graag blijven wij in contact met onze alumni. Enerzijds om te weten waar jullie terecht zijn gekomen en waar jullie je momenteel mee bezig houden. Anderzijds omdat jullie als geen ander een bijdrage kunnen leveren aan de kwaliteit van het huidige onderwijs. Bovendien bieden wij jou als afgestudeerde de mogelijkheid om in contact te blijven met andere afgestudeerden.

Door de jaren heen heeft Breda University of Applied Sciences een alumni-database opgebouwd met meer dan 6.000 geregistreerden. De database bevat informatie over waar onze alumni wonen en werken. Wil jij ook in contact blijven met je oud mede-studenten?
Schrijf je in bij de alumni database!