Na je bachelor

Na het succesvol afronden van je studie Hotel Management mag je jezelf Bachelor of Arts noemen.

Jouw carrière

Na het afronden van je studie kun je aan de slag binnen de hospitality-industrie of je studeert verder voor een mastertitel.

Werken

Met het behalen van je diploma ben je er klaar voor om een verscheidenheid aan hospitalitygerelateerde carrières in binnen- of buitenland aan te gaan. Vaak start je je loopbaan in een assistent-functie en na verloop van tijd werk je je op naar (senior) managementfuncties in de hospitality.

Naast een positie in het hotelwezen kunt je terecht bij andere soorten bedrijven in de hospitalitybranche; congreslocaties, vakantieparken, groothandels tot horeca of adviesbureaus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies als Banqueting Manager bij een congrescentrum en Sales en Marketing Manager op het hoofdkantoor van een (internationale) vakantieparkketen.

Doorstuderen

Om je horizon te verbreden en meer te weten te komen over de mogelijkheden en cross-overs die je met een hospitality achtergrond kunt maken, kun je na je bacheloropleiding in Hotel Management een eenjarige master kiezen bij Breda University of Applied Sciences:

Wil je je kennis juist verder verdiepen, dan kun je kiezen voor een masteropleiding op het gebied van bijvoorbeeld hospitality management