Achterkand van Horizon building, mensen luieren op het gras

Wat je als leerlingenbegeleider over BUas wilt weten

Als BUas staan wij voor....

We zijn een internationaal gerenommeerde instelling die streeft naar academische topkwaliteit. We helpen onze ruim 7000 studenten uit 100 verschillende landen te groeien in hun rol als jonge professional, om een betekenisvolle bijdrage te kunnen leveren aan een betere wereld. In een kleinschalige en internationale studieomgeving bieden we onze studenten volop mogelijkheden om hun dromen waar te maken. 

Ons aanbod

  • Bij ons kunnen leerlingen/studenten terecht voor hbo-bacheloropleidingen op het gebied van Built Environment, Creative Business, Data Science & AI, Facility, Games, Hotel, Leisure & Events, Logistics en Tourism;
  • We bieden twee wetenschappelijke bacheloropleidingen: Bachelor of Science Tourism en /bachelor-of-science-bsc-leisure-studies;
  • Daarnaast ook 1-jarige aansluitende hbo-masters in bijna al onze vakgebieden;
  • Er zijn verkorte trajecten voor havisten, vwo'ers en mbo'ers;.

Meer informatie, voorlichtingen, andere vragen?

Wilt u een (online) voorlichting regelen voor uw leerlingen of studenten? Mail dan naar voorlichtingen@buas.nl. Voor andere informatie, zoals:

kunt u contact opnemen met Jeroen Hol (verbinder hoger onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo) via hol.j@buas.nl.

Brochure(s) aanvragen

Een brochure meegeven aan uw leerling of student? Dat kan! U kunt één of meerdere brochures aanvragen.

Brochure(s) aanvragen

Nieuwsbrief decanen, mentoren en studiecoaches

Ontvang de nieuwsbrief voor decanen, mentoren en studiecoaches met daarin informatie over BUas, onze hbo- en wo-opleidingen en de mogelijkheden om kennis te maken met ons. U ontvangt ook uitnodigingen voor speciale decanendagen en andere voorlichtingen.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief