Waarom studeren bij BUas?

Wil je verschillende culturen ervaren en tegelijkertijd nieuwe vrienden voor het leven maken? Ben je op zoek naar onderwijs van topkwaliteit en mooie carrièremogelijkheden? Kies dan voor Breda University of Applied Sciences!

Discover BUas

Kies voor internationaal

Wij bereiden je voor op een internationale carrière, dus welke richting je ook kiest, bij ons kom je altijd terecht in een cross-culturele setting. Je krijgt mogelijkheden in overvloed om deel te nemen aan internationale uitdagingen. De meeste van onze opleidingen bieden we (ook) in het Engels en je medestudenten en docenten komen uit allerlei landen.

Applied Data Science and Artificial Intelligence students working together
Onze opleidingen

Ontdek alle bacheloropleidingen, masteropleidingen en de Associate degree die Breda University of Applied Sciences biedt.

Ontdek onze opleidingen
De campus

Vlak bij het centrum van Breda vind je onze mooie, onlangs gerenoveerde campus. Neem eens een kijkje.

De campus in 3D
Breda studentenstad

Breda is uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. Geen wonder want Breda barst van de kroegen, terrassen en eetcafés. Ook op ander vlak is er van alles te doen.

Ontdek het studentenleven
Kwaliteit van onze opleidingen

Al onze opleidngen worden beoordeeld door een goedgekeurd panel van onafhankelijke deskundigen. Op die manier is en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Accreditatie
Samen leren

Leren doe je niet alleen. Daarom werken we in ‘learning communities’ samen met docenten en professionals uit het werkveld.

Onderwijsvisie

Je kiest voor ons, omdat...