Campustours

Live op de campus rondlopen is natuurlijk de leukste manier om BUas écht te ervaren! Je bent welkom om je door één van onze studenten rond te laten leiden op de campus. 

De student van de opleiding waar je interesse in hebt laat je zien waar de collegezalen en (creatieve) werkruimtes zijn, waar je kunt lunchen, relaxen en meer. Ondertussen kun je vragen stellen over de opleiding en studeren bij BUas. 

Meelopen 

Van 1 november tot 1 mei bieden we geen campustours aan, maar rondkijken op de campus kan altijd. Tijdens een meeloopdag bijvoorbeeld. Je trekt dan een hele dag samen op met een student. Zo ontdek je niet alleen de campus, maar ook hoe het is om colleges te volgen of aan een groepsopdracht te werken.
Lees meer over een meeloopdag

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je een seintje wanneer er weer campustours worden georganiseerd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte.

Ontdek de campus alvast

Kun je niet wachten tot de campustour? BUas alumna Nynke neemt je mee over de campus. Ze interviewt studenten én laat zien wat BUas nog meer te bieden heeft voor studenten.