Aanmeldprocedure

Master of Science Leisure and Tourism Studies

Aanmelden doe je via Studielink, het liefst zo vroeg mogelijk maar in ieder geval voor de deadline:

  • Voor EU/EER-studenten: 15 augustus
  • Voor niet-EU-studenten: 1 juni
      

Aanmelding; de stappen

Stap 1: Doe een verzoek tot inschrijving in Studielink

Je aanmelding start bij Studielink, de aanmeld- en inschrijvingsapplicatie voor een opleiding in het hoger onderwijs in Nederland. Voer je persoonsgegevens in en doe een verzoek tot inschrijving.

Let op: in Studielink kies je voor 'Universiteit' (University) wanneer er wordt gevraagd naar de Onderwijsinstelling (Institution of Higher Education)

Je kunt de status van je aanvraag volgen in My Online Application. en op je persoonlijke Studielink-pagina.

Stap 2: Meld je aan in My Online Application 

Nadat je je via Studielink hebt aangemeld, ontvang je een e-mail. Daarin word je uitgenodigd om je Studielink-aanvraag op te volgen door je aan te melden in My Online Application.

In My online application wordt je verzocht aanvullende vragen te beantwoorden (over je engelse taalvaardigheid bijvoorbeeld). Daarnaast wordt je gevraagd enkele documenten te uploaden: o.a. je CV, motivatiebrief, ID en je bachelordiploma (inclusief cijferlijst), of je meest recente cijferlijst als je je diploma nog moet behalen. Ook word je gevraagd om een ​​opleidingsspecifieke opdracht te uploaden.

De intakeopdracht wordt beoordeeld op bewijs van fundamentele vaardigheden en kennis op het gebied van kwantitatieve en kwalitatieve academische onderzoeksmethoden, theoretische kennis op het gebied van vrijetijds- en toerismestudies (verkregen in een academische bacheloropleiding) en academische vaardigheden in lezen en schrijven.

Wanneer je vooropleiding voldoet en je opleidingsspecifieke opdracht voldoende beoordeeld is ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek bij BUas op de campus. Als dit niet mogelijk is plannen we een online gesprek via Teams. Binnen vijf werkdagen na het intake-assessment krijg je bericht of je al dan niet wordt toegelaten tot de opleiding.

Premasterprogramma
Een student die het premasterprogramma heeft behaald, is niet verplicht de intakeprocedure te volgen. Voor deze student staan de voorwaarden om deel te nemen aan de academische masteropleiding vermeld in de Regeling Aanmeldings en Inschrijving.

Stap 3: Maak je inschrijving compleet: betaling van het collegegeld

Je betaalt je collegegeld via een digitale machtiging. Hiervoor ontvang je een mail met het verzoek de machtiging te bevestigen via je ‘To do’ lijst in Studielink. Lees meer over betaling van collegegeld.

  
 We houden contact

Gedurende het hele proces van aanmelding tot en met inschrijving, blijven wij met jee in contact via email. Lees daarom regelmatig je berichten en onderneem tijdig actie wanneer dat nodig is. 


Aanmelden bij Studielink