Nieuwe naam, nieuw logo en nieuwe campus

23 augustus 2018

Innoveren, vernieuwen, ontwikkelen, het hoort bij een hoger onderwijsinstelling. Maar dit collegejaar wel in het bijzonder!

Nieuwe naam

In lijn met de strategische doelstellingen (pdf) van onze organisatie heeft NHTV Breda sinds 1 september 2018 een nieuwe naam: Breda University of Applied Sciences. Een nieuwe naam vraagt ook om een nieuw logo, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website.

Nieuw logo

Vanuit onze strategische doelstellingen, het oude logo én de nieuwe naam zijn we aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een nieuw logo. We hebben een korte video gemaakt (van ongeveer 2 minuten) over de totstandkoming hiervan.

 

 

Nieuwe campus

Al in de vorige strategieperiode zijn we gestart met de ontwikkeling van een optimale, kwalitatief hoogwaardige en actuele leer- en werkomgeving in de vorm van een campus op locatie Mgr. Hopmansstraat in Breda. 

Onderdeel van deze campus is het compleet gerenoveerde monumentale klooster waar in september 2018 de opleidingen Hotel, Facility en Tourism zijn gestart. Vanaf september 2019 komen alle opleidingen van Breda University of Applied Sciences samen op de campus.

De ontwikkeling van de campus is te volgen campus.buas.nl.