Mooie scores in Keuzegids en Elsevier!

4 oktober 2018

Drie van onze opleidingen krijgen een kwaliteitszegel in Keuzegids Hbo 2019 en in de ranking van Beste Studies van Elsevier 2018 staan we met ons specialistische aanbod op de eerste plaats.

Keuzegids Hbo 2019

Maar liefst drie opleidingen - International Facility Management, Hotel Management en Creative Media and Game Technologies hebben een kwaliteitszegel gekregen in Keuzegids Hbo 2019 die vandaag verschenen is. Dit betekent dat deze opleidingen behoren tot de beste opleidingsprogramma’s van Nederland in hun categorie. Bovendien scoren maar liefst zeven van onze negen opleidingen bovengemiddeld hoog op de manier waarop zij studenten op een loopbaan in hun vakgebied voorbereiden.

“We zijn er ontzettend trots op dat de opleidingen van Breda University of Applied Sciences zo hoog scoren en behoren tot de beste van Nederland. Wij beschouwen dit als een groot compliment én als aanmoediging om te blijven investeren in de hoge onderwijskwaliteit die we studenten willen bieden”, vertelt dr. Elisabeth Minnemann, voorzitter van het College van Bestuur van Breda University of Applied Sciences in een persbericht (pdf) dat vandaag is uitgestuurd.

“Ook onze nieuwe state-of-the-art campus, waar we een diverse, inclusieve en internationale leer- en werkomgeving creëren, draagt hieraan bij. Hier ontwikkelen we een eigentijdse campus waar we onze studenten voorbereiden op een succesvolle loopbaan in hun toekomstige vakgebied.”

Beste Studies 2018 Elsevier

We hebben niet alleen goede resultaten in de Keuzegids Hbo 2019 behaald. Ook in het overzicht van Beste Studies 2018 dat weekblad Elsevier jaarlijks publiceert, scoren we goed.

Elsevier heeft onder meer onderzocht over welke opleiding studenten het meest tevreden zijn, waar de beste docenten werken en welke opleidingen de meeste kans bieden op studenten over de grens. We staan, samen met de HAS Hogeschool in deze ranglijst op een gedeelde eerste plaats van hogescholen met een specialistisch aanbod aan opleidingen.