Groen licht voor Master Strategic Events Management

13 december 2019

De opleiding Master Strategic Events Management is op woensdag 11 december bezocht door een panel met deskundigen, samengesteld door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO). Het panel heeft een positief oordeel uitgebracht op alle tien de beoordelingspunten. Het panel zal begin 2020 een definitief rapport publiceren. Het masterprogramma start in september 2020 en vanaf april kun je je inschrijven voor deze nieuwe opleiding van Breda University of Applied Sciences (BUas).

De zogenoemde visitatie, waarbij het panel een oordeel uitbrengt over de opleiding, bestond uit gesprekken met de academiedirecteur, het College van Bestuur, de gepassioneerde ontwikkelaars en docenten van de opleiding en een enthousiaste en zeer betrokken delegatie uit het zakelijke en publieke events werkveld. Ook werd het NVAO-panel rondgeleid op de nieuwe campus van BUas.

Roland Kleve, academiedirecteur van Leisure & Events, zegt: “Ik ben enorm trots op deze positieve uitkomst. Dit is een resultaat van teamwork, veel passie en betrokkenheid bij dit nieuwe master programma van Breda University of Applied Sciences.”

De opleiding
De Master Strategic Events Management is een parttime opleiding voor, voornamelijk, young professionals werkzaam in de publieke en zakelijke eventsindustrie. De kern van de opleiding is gericht op strategische waardecreatie waarbij er een duidelijke connectie is tussen het onderwijs en het professionele werkveld, door het werken in learning communities. Tijdens de opleiding leer je hoe je events strategisch kunt inzetten. Studenten passen de opgedane kennis direct toe in het events werkveld.

Meer weten? Je vindt meer info over de opleiding via deze link. Blijf op de hoogte en stuur een mail naar strategicevents@buas.nl