E-Lab Tourism wint Reiswerk Innovative Learning Award

5 oktober 2018

Het E-Lab heeft de Reiswerk Innovative Learning Award gewonnen tijdens het Reiswerk Learning Event op 4 oktober.

 

De jury zocht een duurzame en schaalbare innovatie die verder gaat dan de ontwikkelingen van nu, studenten uit hun comfort zone haalt en vrij denkvermogen stimuleert. Het E-lab heeft een bedrag van € 1.000,- gewonnen en krijgt ruime aandacht via alle kanalen van Reiswerk.

“Op innovatieve wijze worden studenten uit hun dagelijkse leerroutine gehaald en getriggerd om voor de reisbranche onmisbare vaardigheden te ontwikkelen. Het E-lab is een duurzame en toegankelijke innovatie en heeft daarom de Innovative Learning Award van Reiswerk gewonnen.” Met deze mooie woorden prees juryvoorzitter Greet Locquet, Directeur Strategie en Innovatie bij ANWB Reizen, het E-lab. Reiswerk wil met de organisatie en uitreiking van de Innovative Learning Award innovatieve praktijkvoorbeelden op het gebied van Learning & Development uit bedrijfsleven en onderwijs in de kijker zetten en belonen. De andere twee genomineerden waren House of Hospitality van Inholland en ANVR Bootcamp van TIO.

Tools uitproberen

Tijdens het E-lab beantwoorden studenten vragen als: hoe informeer je toeristen digitaal? Hoe ervaren toeristen online tools? Hoe creëer je engagement via sociale media? Hoe leer je meer over toeristen met online tools? De studenten proberen daarbij verschillende tools uit, maken bijvoorbeeld content, analyseren de resultaten van digitale interactie en beoordelen de bruikbaarheid van websites, apps. Ook worden ze uitgedaagd om in één dag zelf een prototype van een app te maken of een customer journey via een app in kaart te brengen. Teammanager Bachelor Track Tourist Experience Wesley Put - van den Beemt is trots op de prijs. “Ik bedank iedereen voor zijn bijdrage om het E-Lab te realiseren. Deze prijs is een mooie kroon op ons (ontwikkel)werk!”

Miniatuurvoorbeeld