Huur een werkplek

Het idee achter Innovation Square is samen werken en kennis delen. Past jouw bedrijvigheid bij die van BUas, dan kun je bij ons een kantoor of flexplek huren. Onze jonge talenten kunnen bij jou aan de slag als stagiair of projectmedewerker en je kunt gebruikmaken van de expertise van andere bedrijven die een plek hebben op Innovation Square. 

Interesse? 

Stuur even een bericht naar innovationsquare@buas.nl en we vertellen je wat er mogelijk is! 

Sluit je aan bij onze community

Door evenementen, partnerships, projecten, workshops en webinars verbindt onze community onderwijs met organisaties binnen de muren van Innovation Square, zoals Logistics Community Brabant en CELTH, maar ook met die daarbuiten, zoals REWIN West-Brabant en Gemeente Breda.

Wil je weten hoe het werkt?

Stuur even een bericht naar innovationsquare@buas.nl en we vertellen je hoe je mee kunt doen! 

Deel je kennis met onze startups

In Innovation Square is een ambitieuze Start-Up Community actief. Het zijn gedreven studenten die worden gecoacht bij het opzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Het Team Ondernemerschap helpt deze enthousiaste studenten met trainingen, workshops en lezingen. 

We brengen onze startups graag in contact met jou als ondernemer! 

Stuur even een bericht naar innovationsquare@buas.nl als je je kennis wilt delen. 

Organiseer jouw event bij Innovation Square

Kennis delen doen we op verschillende manieren. Eén ervan is een podium te zijn voor events. Ook hier kijken we of het thema past bij de activiteiten van BUas en de vakgebieden waarin we expert zijn. Als lid van de community kun je deelnemen aan de events die bij Innovation Square worden georganiseerd. 

Wil jij jouw event onderbrengen bij Innovation Square? 

Stuur even een bericht naar innovationsquare@buas.nl en we vertellen je wat er mogelijk is!