Innovation square

Krijg jij energie van ondernemers en ambitieuze jonge mensen om je heen? Sta je open voor nieuwe ideeën? Werk je graag samen met studenten, onderzoekers en ondernemers in jouw vak? Bij Innovation Square kun je brainstormen, flexwerken en de mooiste projecten of events realiseren!

De perfecte omgeving

Je zit hier midden tussen de startups, young professionals, studenten en stagiairs die aan het werk zijn in een leerbedrijf, ondernemende onderzoekers en onderzoekende ondernemers. Kortom, de perfecte omgeving om kennis en ervaring te delen!  

Een sterk concept

Een sterke verbinding met essentiële industriepartners en innovatiekracht zijn nodig om hoge kwaliteit van onderwijs te kunnen bieden. Daarom stimuleren we interactie met het werkveld, creativiteit en innovatief denkvermogen op allerlei manieren. 
 
Dit realiseren we door alles samen te brengen op Innovation Square. Hier stimuleren we onze studenten, docenten en onderzoekers, om nieuwe kansen te verkennen, te ondernemen en de samenwerking te zoeken met het werkveld. Het sterke aan dit concept is dat we innovatieve en creatieve ondernemers in huis halen. Wat kun je doen?

Voor bedrijf én student

Huur een werkplek

Lees meer

Sluit je aan bij onze community

Lees meer

Deel je kennis met onze startups

Lees meer

Organiseer jouw event bij Innovation Square

Lees meer