Aanmeldprocedure

Pre-master SBM

De opleiding Strategic Business Management and Marketing mag maximaal 30 studenten selecteren en hanteert daarom een selectieprocedure.

De selectieprocedure

  1.  Stuur een brief met je motivatie voor het volgen van de opleiding  (1), CV met recente foto (2) en volledige cijferlijst (3) naar Laurent Snoeckx (SBM Programma Manager). snoeckx.l@buas.nl. Je kunt je brief ook per post naar BUas versturen ter attentie van L. Snoeckx.
  2. Vermeld in je cv je huidige contactgegevens, je vooropleiding, je derdejaarsstage, eventuele buitenlandervaring en je talenkennis.
  3. Op basis van de brieven worden geschikte kandidaten uitgenodigd voor een intakegesprek. In dit gesprek gaan we in op je motivatie voor dit studieprogramma en je studieresultaten.
  4. Na de intakegesprekken worden persoonlijke afspraken gemaakt ten behoeve van de definitieve beoordeling en selectie. Deadline: zodra de selectielimiet van 30 studenten is bereikt, wacht dus niet te lang met aanmelden.

Aanmelding

Nadat je bent toegelaten :

Huidige BUas-studenten:

  • Schrijf je opnieuw in voor je huidge opleiding via Studielink.

Andere studenten

  • Meld je via Studielink, schrijf je in voor de opleiding Tourism Management (Engelstalig) en verzend je e-mailbevestiging voor de pre-master Strategic Business Management and Marketing. Kies tijdens het aanmelden bij het veld 'start as' voor 'advanced-year'.
  • Zodra jouw selectie voor de opleiding is bevestigd, ontvangt je een e-mail met praktische informatie.