Toelatingsvoorwaarden

Check de toelatingseisen voor deze masteropleiding

Master Sustainable Outdoor Hospitality Management

Om toegelaten te worden tot deze master heb je een bachelordiploma (BA, BSc., BBA, B Com) nodig, bijvoorbeeld op het gebied van toerisme, hotelmanagement, international business management, economie, recht, e-commerce, urban development, geografie, sociale wetenschappen of financiën.
Bachelorstudenten met zo'n BBA-diploma komen rechtstreeks in aanmerking als zij aan de volgende criteria voldoen:

  • kennis (op bachelorniveau) van de outdoor hospitality sector
  • kennis (op bachelorniveau) van interculturele studies  
  • onderzoeksvaardigheden op bachelorniveau (o.a. onderzoeksmethoden en -technieken)

Bij uitstekende academische prestaties kunnen ook bachelordiploma’s op een ander vlak als bovengenoemd in aanmerking worden genomen. Voor deze aanmelders gelden echter aanvullende criteria:

  • duidelijke affiniteit met international hospitality management
  • sterke analytische vaardigheden
  • multidisciplinaire oriëntatie

Aanvullende eisen  

Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. Alle gesprekken vinden plaats in het Engels (zie de Engelse taalvereisten voor meer details). Tijdens dit gesprek komt je motivatie voor deze opleiding aan de orde, evenals jouw internationale en interculturele ervaring. Om onder andere de onderzoeksvaardigheden en academische schrijfvaardigheid aan te tonen, vragen we je om ons twee referenties bezorgen als onderdeel van de intakeprocedure.

Zelfstudie

Studenten zonder een opleidingsachtergrond in toerisme en/of met minder ontwikkelde onderzoeksvaardigheden dan vereist binnen BUas, bieden wij een zelfstudiepakket aan om beter voorbereid te zijn op de inhoud van de opleiding.