Toelatingsvoorwaarden

Voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden? Dan kun je starten met de opleiding Leisure & Events Management (NL).

 

De toelatingseisen voor deze opleiding zijn:

havo
N+T > toelaatbaar
N+G > toelaatbaar
E+M > toelaatbaar
C+M > econ of m&o/be

vwo
N+T > toelaatbaar
N+G > toelaatbaar
E+M > toelaatbaar
C+M > econ of m&o/be


mbo
mbo 4 > toelaatbaar

Driejarige traject

Ben je in het bezit van een vwo-diploma met het juiste profiel of een hbo/wo diploma dan kom je in aanmerking voor het verkort traject.

Niet toelaatbaar?

Als je niet aan de toelatingseisen voldoet, zijn er verschillende mogelijkheden om toch in aanmerking te komen voor aanname.

  • Deficiënties: Heb je niet de juiste vakken gevolgd? Dan is er sprake van één of meer zogeheten deficiënties. Die kun je wegwerken door een deelcertificaat te halen of door het staatsexamen te doen.
  • 21+ regeling: Voldoe je niet aan de toelatingseisen, maar ben je op het moment dat de opleiding start 21 jaar of ouder, dan kun je gebruikmaken van de 21+ regeling

Bijspijkeren (financieel) rekenen

Om je betere kansen te geven de propedeuse te halen biedt Breda University of Applied Sciences in samenwerking met Hogeschoolrekenen een bijspijkercursus (financieel) rekenen aan. Door het maken van de entry-test ontdek je of jouw rekenniveau aansluit bij het startniveau van het eerste jaar van de opleiding. Aan de hand van de uitslag van de test bepaal je zelf of je al dan niet de online cursus (financieel) rekenen wilt doen.

Meer informatie over bijspijkeren (financieel) rekenen en de entry-test.