Eyecatchers International Facility Management

In-house leerbedrijf

Sibelicious is een leerbedrijf gehuisvest op de campus, waar gasten kunnen genieten van smaakvol eten tegen een redelijke prijs terwijl jij je hospitality skills oefent. 

Je komt te werken in verschillende onderdelen zoals het bezoekerscentrum, de keuken en het restaurant. Je organiseert en verleent service aan alle soorten gasten die binnenkomen voor een vergadering, congres, lunch of diner. In de dagelijkse bedrijfsvoering leer je kijken naar processen en routines op basis van de lean methode. Je leert zo efficiënt en duurzaam mogelijk (samen) te werken, waarbij het verminderen van de hoeveelheid afval en het tegengaan van voedselverspilling belangrijke aandachtspunten zijn.

Zo  maak je kennis met alle facetten van het vak - van het eerste contact met de opdrachtgever over het opstellen van een budgetvoorstel tot en met de uitvoering van een evenement en de nazorg. 

The international journey

Vanaf dag één word je meegenomen op een internationale reis en maak je kennis met de mondiale wereld van facility management. Tijdens een excursie naar Londen neem je een kijkje achter de voordeur van gerenommeerde bedrijven als Wimbledon, Royal Albert Hall en Microsoft London.

In het tweede jaar loop je 24 weken stage in het buitenland en leer je om te werken in een multiculturele omgeving. Denk hierbij aan bedrijven als HSM Host in Dublin of Ho Chi Min (Vietnam), of het Internationaal congrescentrum in Sydney, Australië.

Zo leer je spelenderwijs de mondiale wereld van facility management kennen en ben je voorbereid op een mooie internationale toekomst in de facility management branche.

Management Development Programma

Met het Management Development Programma ontwikkel je je persoonlijke en professionele vaardigheden tijdens je studie. Met behulp van een-op-een coaching ga je aan de slag met je persoonlijke kwaliteiten. Je leert reflecteren op je eigen handelen, feedback te geven aan anderen en om te gaan met kritiek. Daarnaast is er ook aandacht voor de binding met je medestudenten, studiegedrag en studievaardigheden.

Deze Lumina Learning methode helpt je om jezelf te ontwikkelen tot een young professional en stelt je in staat jezelf op een professionele manier te presenteren aan de branche.