Eyecatchers Hotel Management

In-house leerbedrijf

Sibelicious is een leerbedrijf gehuisvest op de campus, waar gasten kunnen genieten van smaakvol eten tegen een redelijke prijs terwijl jij je hospitality skills oefent. 

Je komt te werken in verschillende onderdelen zoals het bezoekerscentrum, de keuken en het restaurant. Je organiseert en verleent service aan alle soorten gasten die binnenkomen voor een vergadering, congres, lunch of diner. In de dagelijkse bedrijfsvoering leer je kijken naar processen en routines op basis van de lean methode. Je leert zo efficiënt en duurzaam mogelijk (samen) te werken, waarbij het verminderen van de hoeveelheid afval en het tegengaan van voedselverspilling belangrijke aandachtspunten zijn.

Zo  maak je kennis met alle facetten van het vak - van het eerste contact met de opdrachtgever over het opstellen van een budgetvoorstel tot en met de uitvoering van een evenement en de nazorg. 

Hilton Class

Elk jaar krijgt een aantal geselecteerde talentvolle studenten de kans om te profiteren van exclusieve gastcolleges en toegang tot e-learningprogramma's van Hilton Worldwide University. Als deelnemer aan deze Hilton Class krijg je ook ondersteuning en advies van senior executives van Hilton Worldwide.

Daarnaast krijg je twee voltijd stages aangeboden bij Hilton. Presteer je goed tijdens deze stages, dan kan het zijn dat je de kans krijgt om na je afstuderen een carrière bij Hilton te beginnen.

Management Development Programma

Met het Management Development Programma ontwikkel je je persoonlijke en professionele vaardigheden tijdens je studie. Met behulp van een-op-een coaching ga je aan de slag met je persoonlijke kwaliteiten. Je leert reflecteren op je eigen handelen, feedback te geven aan anderen en om te gaan met kritiek. Daarnaast is er ook aandacht voor de binding met je medestudenten, studiegedrag en studievaardigheden.

Deze Lumina Learning methode helpt je om jezelf te ontwikkelen tot een young professional en stelt je in staat jezelf op een professionele manier te presenteren aan de branche.