Eyecatchers

In-house leerbedrijf

Tijdens de hele opleiding werk je één dag per week in ons eigen Productiehuis voor mediastudenten. Hier werk je aan opdrachten en projecten van echte bedrijven uit de media-industrie. Samen met je medestudenten werk je bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een website, het schrijven van een communicatieplan, het maken van een video of het organiseren van een media-event.

Lees meer over ons Production House

De BUas HUB

HUB is het campus entertainmentnetwerk van Breda University of Applied Sciences. Het wordt beheerd en gerund door studenten van de opleiding Creative Business met als doel de BUas-communitie te versterken. Om dit te bereiken worden alle BUas-studenten en -medewerkers uitgenodigd om mee te werken en leuke en verrassende content te maken voor de verschillende media die op de campus beschikbaar is, denk hierbij aan radio, beeld en tekst.

Lees meer over de HUB

Live-televisie productie

In het tweede jaar maak je tijdens een trainingsprogramma van drie weken een live-televisieproductie. Je kunt dit programma volgen in Nederland of op een uitwisselingsuniversiteit in het buitenland. Je krijgt zomaar de kans om naar de Bournemouth University in het Verenigd Koninkrijk of de Northern Arizona University, Flagstaff in de Verenigde Staten te gaan waar een professionele, state-of-the-art televisiestudio tot je beschikking staat!