Aanmeld- en selectieprocedure

Creative Business

Heb je een diploma van een buitenlandse vooropleiding (of van de Nederlandse Antillen), volg dan de procedure voor internationale studenten, ook al heb je de Nederlandse nationaliteit. 

Nederlandse studenten

De opleiding Creative Business mag 180 studenten selecteren en hanteert daarom een selectieprocedure die bestaat uit een online intake-assessment en een interview. Zorg ervoor dat je voor de deadline van 1 mei aangemeld bent, anders kun je niet meedoen aan de selectieprocedure. Let op: De selectieprocedure is net als de opleiding in het Engels.

Om te kunnen inschrijven heb je DigiD nodig. Heb je die nog niet? Vraag deze op tijd aan, dit duurt vijf werkdagen.
 

Aanmeldings- en selectieprocedure

Stap 1. Doe een verzoek tot inschrijving in Studielink

Je aanmelding start bij Studielink, de aanmeld- en inschrijvingsapplicatie voor een opleiding in het hoger onderwijs in Nederland. Voer je persoonsgegevens in en doe een verzoek tot inschrijving.

Stap 2. Doe mee aan de selectieprocedure

Deel 1: Online intake-assessment

Na het indienen van het verzoek tot inschrijving krijg je de link en inlogcode van het online intake-assessment. Het online-assessment moet uiterlijk 15 mei zijn afgerond en bestaat uit de onderdelen:

  1. Engelstalige motivatiebrief
  2. CV
  3. Studievaardigheidstest
  4. Voorkennistoets

Na afronden van het online deel van het assessment kun je zelf een datum voor het interview kiezen op de assessmentwebsite.

Wanneer je de opdrachten vóór 10 januari hebt afgerond kun je kiezen of je het interview in februari of in mei/juni wilt doen. Rond je deze na 10 januari af (maar uiterlijk 15 mei), dan vindt het interview plaats in mei/juni. 

Deel 2: Face to face interview 

Als je het online intake assessment hebt afgerond, ontvang je een uitnodiging voor een face to face intakegesprek in het Engels (live op de campus of via teams).

Lees meer over de verschillende onderdelen, de criteria en de beoordeling van het intake-assessment

Uitslag

Op basis van de totaalscore wordt beslist of je wel of niet wordt toegelaten..

  • Februari interviews: uiterlijk 28 februari
  • Mei/juni interviews: uiterlijk 1 juli
Stap 3. Maak je inschrijving compleet; betaling van collegegeld

Je betaalt je collegegeld via een digitale machtiging. Hiervoor ontvang je een mail met het verzoek de machtiging te bevestigen via je ‘To do’ lijst in Studielink. Lees meer over betaling van collegegeld.


We houden contact

Gedurende het hele proces van aanmelding, selectie en inschrijving, blijven wij graag met je in contact via email. Lees daarom regelmatig je berichten en onderneem tijdig actie wanneer dat nodig is.


Meld je aan bij Studielink