Aanmeld- en selectieprocedure

Applied Data Science & Artificial Intelligence

Heb je een diploma van een buitenlandse vooropleiding (of van de Nederlandse Antillen), volg dan de procedure voor internationale studenten, ook al heb je de Nederlandse nationaliteit. 

Nederlandse studenten

De opleiding Applied Data Science & Artificial Intelligence mag 125 studenten selecteren en hanteert daarom een selectieprocedure die bestaat uit een portfolio-opdracht en een interview. Zorg ervoor dat je voor de deadline van 1 mei aangemeld bent, anders kun je niet meedoen aan de selectieprocedure.

Om te kunnen inschrijven heb je DigiD nodig. Heb je die nog niet? Vraag deze op tijd aan, dit duurt vijf werkdagen.

Aanmelding: de stappen

Stap 1. Doe een verzoek tot inschrijving in Studielink

Je aanmelding start bij Studielink, de aanmeld- en inschrijvingsapplicatie voor een opleiding in het hoger onderwijs in Nederland. Voer je persoonsgegevens in en doe een verzoek tot inschrijving.

Je kunt de status van je aanvraag volgen op je persoonlijke Studielink-pagina.

Stap 2. Doe mee aan de selectieprocedure

De selectie bestaat uit:

  • Portfolioopdracht 
  • Interview

Je portfolioopdracht moet uiterlijk op 15 mei zijn ingeleverd. Na het inleveren wordt je opdracht beoordeeld. Wanneer deze voldoet aan de gestelde eisen, word je uitgenodigd voor een gesprek. Uiterlijk 10 dagen na het gesprek krijg je te horen of je bent aangenomen, op de wachtlijst staat of bent afgewezen. Als er plaatsen vrijkomen, worden kandidaten op de wachtlijst in chronologische volgorde toegelaten tot de opleiding.

 

Stap 3. Maak je inschrijving compleet; betaling van collegegeld

Je betaalt je collegegeld via een digitale machtiging. Hiervoor ontvang je een mail met het verzoek de machtiging te bevestigen via je ‘To do’ lijst in Studielink. Lees meer over betaling van collegegeld.

 

We houden contact

Gedurende het hele proces van aanmelding, selectie en inschrijving, blijven wij graag met je in contact via email. Lees daarom regelmatig je berichten en onderneem tijdig actie wanneer dat nodig is.


Direct naar Studielink