Aanmeldprocedure

Applied Data Science & Artificial Intelligence

Heb je een diploma van een buitenlandse vooropleiding (of van de Nederlandse Antillen), volg dan de procedure voor internationale studenten, ook al heb je de Nederlandse nationaliteit. 

Nederlandse studenten

De opleiding Applied Data Science & Artificial Intelligence hanteert een matchingsprocedure. Als je uiterlijk op 1 mei aangemeld bent kun je na deelname aan de matchingsprocedure zeker beginnen met je studie. Als je je na 1 mei aanmeldt, beslist Breda University of Applied Sciences naar aanleiding van de resultaten van de matchingsprocedure of je wel of niet wordt toegelaten tot de opleiding.

Om te kunnen inschrijven heb je DigiD nodig. Heb je die nog niet? Vraag deze op tijd aan, dit duurt vijf werkdagen.

Aanmeldprocedure

Stap 1. Doe een verzoek tot inschrijving in Studielink

Je aanmelding start bij Studielink, de aanmeld- en inschrijvingsapplicatie voor een opleiding in het hoger onderwijs in Nederland. Voer je persoonsgegevens in en doe een verzoek tot inschrijving.

Je kunt de status van je aanvraag volgen op je persoonlijke Studielink-pagina.

Stap 2. Doe mee aan de matchingsprocedure
  • Als je vooropleiding (voorwaardelijk) is goedgekeurd, word je door BUas uitgenodigd voor de online matchings assessment.
  • Na het afronden en inleveren van de opdracht wordt deze beoordeeld en word je uitgenodigd voor een online interview. 
  • Bij voorwaardelijke toelating word je verzocht om in een later stadium uw diplomadocumenten en/of Engelse toetsresultaten te uploaden in ‘My Online Application’.

Advies en uitslag

Na deelname aan de matching krijg je een advies over jouw geschiktheid voor de opleiding. Een positief advies is natuurlijk een goed teken. Een negatief advies betekent dat we je aanraden om nader onderzoek naar deze opleiding en een eventuele aanmelding voor andere opleidingen te onderzoeken.

Wanneer je je voor 1 mei hebt aangemeld heeft dit advies geen invloed op je toelating, maar als je je na 1 mei hebt aangemeld betekent een negatief advies dat je niet wordt toegelaten tot de opleiding.

Stap 3. Maak je inschrijving compleet; betaling van collegegeld

Je betaalt je collegegeld via een digitale machtiging. Hiervoor ontvang je een mail met het verzoek de machtiging te bevestigen via je ‘To do’ lijst in Studielink. Lees meer over betaling van collegegeld.

 

We houden contact

Gedurende het hele proces van aanmelding, selectie en inschrijving, blijven wij graag met je in contact via email. Lees daarom regelmatig je berichten en onderneem tijdig actie wanneer dat nodig is.


Direct naar Studielink