Na je bachelor

Na het succesvol afronden van je studie Data Science & Artificial intelligens mag je jezelf Bachelor of Science noemen.

Jouw carrière

Na het afronden van je studie kun je aan de slag in uiteenlopende rolllen of je studeert verder voor een mastertitel.

Werken

Als je kiest om te gaan werken, start je als afgestudeerde meestal in een junior- of assistentfunctie en kun je doorgroeien naar een managementpositie. Bijvoorbeeld

  • Data Scientist
  • Machine Learning Expert
  • AI Consultant
  • Data Consultant
  • Analytics Translator
  • AI Engineer
  • Machine Learning Engineer
Doorstuderen

Na je bachelor kun je verder studeren voor een hbo-master aan Breda University of Applied Sciences, bijvoorbeeld:

Master Game Technology 

Na je afstuderen kun je ​​eenjarige masteropleiding Master Game Technology volgen. Deze opleiding speelt met zijn technologische benadering in op een kwalitatieve behoefte: in plaats van conceptontwikkeling, richt het zich op het vinden van (innovatieve) oplossingen voor (technische) problemen waarmee studenten in het (internationale) werkveld worden geconfronteerd. De internationale context waarin het programma is vormgegeven sluit hierbij feilloos aan.

Meer weten over de Master Game Technology

Master Media Innovation

De Master Media Innovation is een eenjarige maseropleiding op het gebied van digitale media met een unieke, multidisciplinaire aanpak. Als jonge mediaprofessional leer je om analytische vaardigheden te verwerven, verder te kijken dan de oppervlakte van digitale media en cruciale digitale processen te onderscheiden. En niet alleen dat: na afstuderen beschik je over het vermogen om analytische inzichten om te zetten in de mediaproducten van morgen.

Meer weten over de Master Media Innovation?