Flexibel en uit het juiste hout gesneden

De stagiair(e)s van Breda University of Applied Sciences zijn flexibel en uit het juiste hout gesneden. Ze hebben de juiste mentaliteit en instelling om er een succesvolle stageperiode van te maken. Dankzij dit en de positieve houding die ze hebben kunnen ze veel leren in een korte tijd op veel verschillende vlakken. Het internationale karakter van Belvilla maakt dat er een goede connectie is met het curriculum van de opleiding.” 

Sanne ten Voorde 
Belvilla AG
Contract Manager Nederland
 

Het televisie-landschap verandert radicaal

Het televisielandschap verandert de laatste jaren radicaal en dit heeft invloed op het business model van bedrijven als Talpa. In mijn afstudeerproject heb ik onderzocht hoe Talpa een marktleider kan blijven. Ik heb bekeken hoe door middel van 360 graden content creatie nu en in de toekomst geld verdiend kan worden met bestaande formats. Ik werk er nu vier jaar en haal er veel energie uit om over bestaande grenzen heen te kijken. Dat verbreden van mijn horizon heb ik absoluut geleerd in mijn internationale opleiding aan Breda University of Applied Sciences!”

Milan Vollebregt 
Afgestudeerd in Creative Business 
Werkt nu bij Talpa Global B.V. als New Business Executive

De studenten zijn gemotiveerd en nieuwsgierig

Onze ervaringen met stagiair(e)s van Breda University of Applied Sciences zijn louter positief. Ze worden als snel gezien als collega’s en dat zegt eigenlijk alles. De kwaliteit is altijd hoog. De studenten hebben een goede basiskennis, zijn gemotiveerd, nieuwsgierig en willen graag praktijkkennis opdoen. Het leuke van ons bedrijf is dat stagiair(e)s hier alle facetten van wat zij tijdens de studie leren zien, en meer!”

Coby van Dongen 
De Jong Intra Vakanties 
Commercieel Directeur

De theorie sluit goed aan bij het werkveld.

Wij zetten graag studenten uit alle leerjaren in om hen de mogelijkheid te bieden ervaring op te doen. Dit varieert helpen bij een festival, tot het ontwikkelen van een concept voor één van onze festivals. Ook hebben wij jaarlijks minimaal één stagiaire van  Breda University of Applied Sciences. De theorie sluit goed aan bij het werkveld en daardoor pakken de studenten de te verrichten werkzaamheden en/of opdracht heel goed op. 

Erica van der Heijden
Extrema Network
Vrijwilligers Coördinator

I’ve been given a lot of responsibility

Since my start at Sumo as Technical Designer, I’ve been treated as a full member of the company, receiving standard pay and being equal in voice to my peers. I’ve been given more responsibility than I would have ever imagined and I learned so much about technical design, working in large teams, and the corporate culture of game companies. All this really add value to my personal and professional development, and I’ve only been here for six months. 

Fabian Gross 
Fourth-year student Creative Media and Game Technologies
Did his graduation assignment at Sumo in Sheffield, United Kingdom