Cursussen voor professionals

Het programma voor 2024 is nog in ontwikkeling. 

Microcredentials bij BUas

Het volgen van een volledige opleiding naast je werk kan best een stap zijn en is ook niet in alle gevallen nodig of relevant. Als je de behoefte voelt om te leren en jezelf te ontwikkelen naast je studie of werk, dan kunnen deze speciale cursussen - microcredentials - interessant voor je  zijn. Je verwerft in slechts een paar weken specialistische vaardigheden met deze BUas-cursussen op maat. 

Wil je dat wat je in korte cursussen hebt geleerd ooit verzilveren naar een relevant diploma, dan is dat met microcredentials dus mogelijk. Voor elke van de met succes afgeronde modules ontvang je een Edubadge, een erkend digitaal certificaat. De microcredentials worden uitgegeven op NLQF-niveau 5, 6 of 7.

Wat heb ik eraan?

Microcredentials bieden je het beste van twee werelden. Ze kunnen in een paar weken afgerond worden in tegenstelling tot traditionele titels, die jaren duren om af te ronden.

Een toevoeging aan je CV

Microcredentials zijn smaller in reikwijdte maar hebben tegelijkertijd een brede focus. Ze bieden een informele leerstijl om op de snelst mogelijke manier specifieke vaardigheden aan te scherpen. Ze bieden werkgevers flexibel en kosteneffectief onderwijs. Ze kunnen de betrokkenheid van medewerkers helpen stimuleren terwijl ze de cultuur van een ‘leven lang leren’ van een bedrijf ondersteunen. Lees meer op Forbes.

Contact

Wil je graag meer weten over onze cursussen of de aanmeldprocedure? Neem dan gerust contact met ons op via microcredentials@buas.nl