Aanmeldprocedure

Master Tourism Destination Management

Wij zoeken voor onze international classroom naar een goede balans in diversiteit in opleidingsachtergrond, nationaliteit en internationale werkervaring.

Aanmelden

Aanmelden doe je via Studielink, het liefst zo vroeg mogelijk maar in ieder geval voor de deadline:

  • Voor EU/EEA studenten: 15 augustus*
  • Voor studenten van buiten de EU/EEA: 1 juni

*Let op, wij adviseren om tijdig aan te melden, liefst voor 1 juni.

Aanmelding: de stappen

Stap 1: Doe een verzoek tot inschrijving in Studielink

Je aanmelding start bij Studielink, de aanmeld- en inschrijvingsapplicatie voor een opleiding in het hoger onderwijs in Nederland. Voer je persoonsgegevens in en doe een verzoek tot inschrijving.

Je kunt de status van je aanvraag volgen op je persoonlijke Studielink-pagina.

Step 2: Meld je aan in My online application

Nadat je je via Studielink hebt aangemeld, ontvang je een email. met het verzoek je Studielink-aanvraag op te volgen door je aan te melden in My Online Application.

In My online application wordt je verzocht aanvullende vragen te beantwoorden (over je engelse taalvaardigheid bijvoorbeeld). Daarnaast wordt je gevraagd enkele documenten te uploaden: o.a. je CV, motivatiebrief, ID en je bachelordiploma (inclusief cijferlijst), of je meest recente cijferlijst als je je diploma nog moet behalen. Ook word je gevraagd om de contactgegevens van ten minste twee referenties (een uit je vooropleiding en een zakelijke referentie) door te geven. Meer hierover hoor je te zijner tijd via My online application

Stap 3: Interview

Als jouw profiel na controleer is goedgekeurd, ontvang je een uitnodiging voor een intakegesprek. In deze uitnodiging vind je ook de data van het intakegesprek en wordt de procedure duidelijk uitgelegd. Maximaal 5 werkdagen na het gesprek of na ontvangst van alle gevraagde documenten hoor je of je al dan niet (voorwaardelijk) bent toegelaten tot de opleiding.

Stap 4: Maak je inschrijving compleet: betaling van het collegegeld

Je betaalt je collegegeld via een digitale machtiging. Hiervoor ontvang je een mail met het verzoek de machtiging te bevestigen via je ‘To do’ lijst in Studielink. Lees meer over betaling van collegegeld.


We houden contact

Gedurende het hele proces van aanmelding tot en met inschrijving blijven wij met je in contact via email. Lees daarom regelmatig je berichten en onderneem tijdig actie wanneer dat nodig is. 
Meld je aan in Studielink