Aanmeldprocedure

BSc Leisure Studies

Heb je een diploma van een buitenlandse vooropleiding (of van de Nederlandse Antillen), volg dan de procedure voor internationale studenten, ook al heb je de Nederlandse nationaliteit. 

Nederlandse studenten

Als je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden en je uiterlijk op 1 mei aangemeld bent, kun je zeker beginnen met je studie. Als je je na 1 mei aanmeldt, beslist Breda University of Applied Sciences of je wel of niet wordt toegelaten tot de opleiding.

Om te kunnen inschrijven heb je DigiD nodig. Heb je die nog niet? Vraag deze op tijd aan, dit duurt vijf werkdagen.

Aanmelding: De stappen

Stap 1: Doe een verzoek tot inschrijving in Studielink

Je aanmelding start bij Studielink, de aanmeld- en inschrijvingsapplicatie voor een opleiding in het hoger onderwijs in Nederland. Voer je persoonsgegevens in en doe een verzoek tot inschrijving.

Je kunt de status van je aanvraag volgen op je persoonlijke Studielink-pagina.

Stap 2: Meld je aan in My online application

Nadat je je via Studielink hebt aangemeld, ontvang je een e-mail. Daarin word je uitgenodigd om je Studielink-aanvraag op te volgen door je aan te melden in My online application.

In My online application word je verzocht een korte vragenlijst in te vullen over onder andere je verwachtingen ten aanzien van de opleiding en je Engelse taalvaardigheid. Op basis van je antwoorden krijg je ofwel positieve feedback ofwel advies om contact op te nemen met de opleiding over je studiekeuze. Invullen van deze vragenlijst is verplicht om te kunnen worden toegelaten tot de opleiding.

Daarnaast wordt je gevraagd enkele documenten te uploaden: o.a. je CV, motivatiebrief, ID en je middelbare schooldiploma (inclusief cijferlijst), of je meest recente cijferlijst als je je diploma nog moet behalen.

Stap 3: Maak je inschrijving compleet: betaling van het collegegeld

Je betaalt je collegegeld via een digitale machtiging. Hiervoor ontvang je een mail met het verzoek de machtiging te bevestigen via je ‘To do’ lijst in Studielink. Lees meer over betaling van collegegeld.


We houden contact

Gedurende het hele proces van aanmelding tot en met inschrijving, blijven wij met jee in contact via email. Lees daarom regelmatig je berichten en onderneem tijdig actie wanneer dat nodig is. 


Apply now