AI maand bij BUas

Als vervolg op de digitale revolutie is de integratie van Artificial Intelligence in het onderwijs belangrijker dan ooit. Breda University of Applied Sciences erkent dit scenario en sluit zich daarom met trots aan bij de 'AI-Maand'. 
 

Dit initiatief van NPuls staat in het teken van het verkennen, veranderen en verbinden van AI in het onderwijs, binnen onderwijsinstellingen in heel Nederland.

De hele maand juni nodigen we je uit voor een transformatieve reis door AI via interessante activiteiten die zijn samengesteld door ons AI Pioneers-team. We bieden drie evenementen die zijn afgestemd op docenten, studenten en de community.

Deze activiteiten worden geleid door leden van het AI Pioneers-team en illustreren ons streven naar een cultuur van AI-geletterdheid en ethisch bewustzijn binnen onze academische gemeenschap. Of je nu gedreven wordt door nieuwsgierigheid, creativiteit of verantwoordelijkheidsgevoel, AI-Maand bij Breda University of Applied Sciences belooft een verrijkende ervaring voor iedereen.

Ga met ons mee op het pad van ontdekking, innovatie en ethische introspectie en gebruik de kracht van Artificial Intelligence om een betere toekomst voor het onderwijs en daarbuiten te creëren.

  

A person chatting with a robot


Maandag 10 juni

AI Café presenteert: AI Ethiek - Een Dialooggerichte Benadering 
Deze sessie over AI Ethiek in het onderwijs is gericht op het betrekken van docenten, beheerders en onderzoekers bij een betekenisvolle discussie over de ethische vraagstukken die spelen bij de integratie van AI in het hoger onderwijs. 

Meer informatie en aanmelden. 

 

A robot painting flowers


Dinsdag 11 juni

AI Image Generation Workshop
Een workshop over het genereren van beelden met AI kan deelnemers een uitgebreide leerervaring bieden over het creëren en manipuleren van beelden met behulp van technieken van kunstmatige intelligentie.

Meer informatie en aanmelden

 

Pair of hands building something with lego


Woensdag 27 juni

LEGO Serious Play
In deze sessie ga je LEGO-modellen bouwen om ideeën te visualiseren en te verkennen hoe Kunstmatige Intelligentie het voortgezet en hoger onderwijs kan verrijken. 

Meer informatie en aanmelden