Leisure online in tijden van corona

Leisure online in tijden van corona
Bij BUas hebben we sinds kort onze eigen HUB met een eigen radiostation

Charlie Hicks

Docent

Docent Goof Lukken schreef op zijn eigen website een interessant blog over wat de coronasituatie voor gevolgen heeft in de leisure industrie. Je leest zijn verhaal hier. Daarnaast denken veel bedrijven in creatieve oplossingen. Zo kun je in Breda nu met je auto door een Drive Thru om bij verschillende foodtrucks vers eten te kopen. Je vindt hier een kort filmpje over deze Drive Thru. (NB. In de engelse versie deze zin in rood met link weglaten.

Bij BUas hebben we sinds kort onze eigen HUB met een eigen radiostation. De HUB is een community voor studenten en docenten. Zo presenteert Charlie Hicks iedere dinsdag en donderdag de Isolation Radio Show, zodat iedereen zich verbonden blijft voelen bij de campus. Je kunt je eigen liedje aanvragen. Ook interviewde een student van de HUB een andere student die Leisure & Events Management studeert. Student Stijn is naast zijn studie al gestart met zijn eigen onderneming. Je leest hier hoe hij zijn eigen onderneming heeft naast zijn studie.

Bij BUas vinden we het belangrijk om in contact te blijven met (internationale) studenten en docenten. Bekijk tot slot een filmpje met studente Vanina. Zij is een internationale student en vertelt je meer hoe zij de coronasituatie beleeft in Breda.