Introductie

Een nieuwe studie is best spannend. Je gaat veel nieuwe mensen leren kennen en misschien wel een nieuwe stad! Om dat makkelijker te maken begin je je studie met een paar gezellige introductiedagen.

Klaar voor de start!

Breda University of Applied Sciences (BUas) organiseert een flitsend introductieprogramma om jou als aankomend BUas-student zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw studententijd in Breda. Tijdens deze introductie leer jij je klas- en studiegenoten, de docenten, onze campus en de mooie studentenstad Breda beter kennen.

BUas biedt vier intro's aan:

Deze introducties voor het collegejaar 2022-2023 vinden plaats in de week van 29 augustus 2022. Het programma en de data zullen per introductie verschillend zijn.

De kosten voor het deelnemen aan het introductieprogramma van dit jaar bedragen 135 euro. Daarvoor worden onder andere het volledige programma, de maaltijden en jouw eigen introductieshirt verzorgd.

Wil je jezelf aanmelden of meer informatie? Klik dan op de website van jouw introductie!

Camp Lost

Introductie voor Games & Media.

Camp Lost

InterSib

Introductie voor Hotel & Facility.

InterSib

Intro ABEL

Introductie voor Built Environment & Logistics

Intro ABEL

Unexpected Journey

Introductie voor Tourism en Leisure & Events.

Unexpected Journey

Terugblik

De aftrap van het collegejaar 2021-2022 is goed gelukt. Zo'n 1700 nieuwe studenten uit binnen- en buitenland brachten BUas en Breda tot leven en zijn gestart met hun studie.

Bekijk de BUas Intro 2021 Aftermovie!