Innovation square

Op onze nieuwe campus in Breda biedt Innovation Square een podium aan studenten, afstudeerders, onderzoekers en ondernemers uit Breda en ver daarbuiten.

Het ondernemende en innovatieve werkveld is bij ons een welkome gast. De opzet van Innovation Square maakt het mogelijk ons onderwijs en praktijkgericht onderzoek direct te verbinden aan activiteiten in het relevante werkveld. Innovation Square is ingericht in het Frontier gebouw op onze nieuwe campus in Breda en het is een plek waar onderwijs, onderzoek en ondernemen samenkomt. Het is een podium voor studenten, afstudeerders, onderzoekers éen ondernemers uit Breda en ver daarbuiten. U vindt er seats to meet faciliteiten, ruimte voor brainstorm sessies en flexibele werkplekken. Ook is het mogelijk een ruimte te huren voor uw event. Op dit moment biedt Innovation Square onderdak aan leerbedrijven van Breda University of Applied Sciences en een groot aantal andere bedrijven. Hieronder vindt u een overzicht.

Waarom Innovation Square?

‘We stimuleren onze studenten, maar ook docenten en lectoren, nieuwe kansen te verkennen, te ondernemen en de samenwerking te zoeken. Internationaal, maar ook in de regio.’

Nico van Os, College van Bestuur, Breda University of Applied Sciences