Alumni LinkedIn Groepen

Alumni LinkedIn Groepen

LinkedIn

De LinkedIn groepen voor alumni van Breda University of Applied Sciences (en NWIT, NHTV, BTD) worden ingezet voor netwerk-, loopbaan- en managementdiscussies. Dit zijn officiële, door BUas beheerde groep. Lidmaatschap staat open voor bachelor en masters Alumni van Breda University of Applied Sciences, NHTV Breda, Vat-Tilburg en Nwit.

Logo LinkedIn voor Alumnipagina

Logistics

Logistics Alumni - Breda University of Applied Sciences

Heb jij een hbo-opleiding in Logistics gedaan of de Master Supply Chain Management? Of dit nu in de NHTV-tijd was of de afgelopen jaren bij Breda University of Applied Sciences, je bent meer dan welkom bij de Logistics LinkedIn groep. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, vacatures in de branche of deel zelf een bericht en kom in contact met andere oud-studenten en docenten. 

Logistics Alumni - Breda University of Applied Sciences

Media

Media Alumni - Breda University of Applied Sciences

Heb jij in het verleden International Media & Entertainment Mangement gestudeerd of recenter Creative Business? Zorg dan dat je aangemeld bent bij de LinkedIn groep van Media. Blijf op de hoogte van interessant nieuws uit de branche, vind of deel vacatures en kom (weer) in contact met andere oud-studenten of docenten. 

Media Alumni - Breda University of Applied Sciences

Games

Games Alumni - Breda University of Applied Sciences

Heb jij een hbo-opleiding of master afgerond in Games bij Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV)? Meld je dan nu aan bij de Games LinkedIn groep en blijf op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en vind of deel toffe vacatures. In deze groep heb je ook de mogelijkheid om (weer) in contact te komen met oud-studenten en docenten. 

Games Alumni - Breda University of Applied Sciences

Tourism

Tourism Alumni - Breda University of Applied Sciences

Heb je een hbo-opleiding of master in de richting Tourism? Ben je misschien nog uit de tijd van NWIT of heb je bijvoorbeeld een X, Y of Z richting gedaan? Meld je dan nu aan de Tourism LinkedIn groep. Hier vind je nieuws uit de branche, kun je vacatures delen of ontdekken en kun je weer in contact komen met oud-studenten en docenten.

Tourism Alumni - Breda University of Applied Sciences

Hotel

Hotel Alumni - Breda University of Applied Sciences

Ben jij afgestudeerd bij Hotel Management? Zorg dan dat je lid wordt van onze officiele Hotel Linkedin groep. Hier vind je toffe vacatures of kun je zelf een vacature delen. Maar, je leest ook meer over nieuws uit de branche, interessante events en je kunt weer in contact komen met oud-studenten en docenten.

Hotel Alumni - Breda University of Applied Sciences

Facility

Facility Alumni - Breda University of Applied Sciences

Ben jij afgestudeerd Facility Manager bij BUas (voorheen NHTV)? Zorg dan dat je lid wordt van de officiele Facility LinkedIn groep en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, toffe vacatures en events. Je kunt ook zelf berichten delen en weer in contact komen met oud-studenten en docenten.

Facility Alumni - Breda University of Applied Sciences

Built Environment

Built Environment Alumni - Breda University of Applied Sciences

Ben jij afgestudeerd in Built Environment, Verkeerskunde, Planologie of Ruimtelijke Ordening? Zorg dan dat je lid wordt van de officiele LinkedIn groep van Built Environment. Blijf op de hoogte van nieuws in de branche, interessante events en vind of deel je vacatures. Een mooie mogelijkheid om weer in contact te komen met oud-studenten en docenten uit jouw studietijd.    

Built Environment Alumni - Breda University of Applied Sciences

Leisure & Events

Leisure & Events Alumni - Breda University of Applied Sciences

Heb je Leisure & Events Management, Vrijetijdsmanagement, Vrijetijdskunde of een academische bachelor of master in Leisure & Events afgerond? Zorg dat je lid wordt van onze officiele LinkedIn groep en blijf op de hoogte van toffe vacatures, nieuws, events of deel je eigen berichten. Een mooie mogelijkheid om (weer) in contact te komen met oud-studenten en docenten.  

Leisure & Events alumni - Breda University of Applied Sciences