Ben je definitief ingeschreven?

Na je aanmelding in Studielink moet je nog een aantal stappen doorlopen. Staan alle lichten op groen, dan ben je definitief ingeschreven.

Als je je hebt aangemeld voor 1 of meer opleidingen bij BUas, sta je niet meteen voor die studies ingeschreven. Je doet eerst nog mee aan de studiekeuzecheck of selectie en geeft een machtiging af voor het betalen van je collegegeld in studielink. 
Staan alle lichten op groen in de BUas pre-studyportal? Dan ben je definitief ingeschreven. 

Als dat niet het geval is en je weet niet precies waarom niet, check dan nog eens alle stappen van het aanmeldproces of neem contact op met student office, zij helpen je graag verder.

Hoe houd je het verloop van je inschrijving in de gaten?

Zorg dat je op de hoogte blijft van de status van je inschrijving en dat je tijdig weet wat de volgende stap is die je moet nemen. Dit kun je doen via:

  • De Pre-study portal: Dit is een gepersonaliseerde portal waarmee je de voortgang van je aanmelding kunt volgen. Binnen 24 uur na je aanmelding bij Studielink ontvang je per e-mail inloggegevens voor deze portal. Hier kun je zien wat je volgende stap in de procedure is. Je vindt in de portal ook informatie over je studieprogramma en over de start van het collegejaar. 
  • E-mail: Studielink en Breda University of Applied Sciences houden je via e-mail op de hoogte van het verloop van je aanmelding.
  • Studielink: check regelmatig de rubrieken 'Opleidingen’, ‘Berichten' en 'Gegevens’. Hier kun je ook de status van je persoonsverificatie en je vooropleidingsverificatie bekijken.