Betalen collegegeld

  • Collegegeld betaal je via een digitale machtiging aan Breda University of Applied Sciences.
  • Betalen van studieactiviteiten regel je via de portal More.

Betalen collegegeld

Je betaalt je collegegeld via een doorlopende digitale machtiging aan Breda University of Applied Sciences. Hiervoor ontvang je een mail met het verzoek je betaalgegevens in te voeren via je ‘To do’ lijst in Studielink. Regel dit bij voorkeur voor 1 augustus. Je ontvangt een bericht zodra de machtiging is bevestigd.

Vanaf mei kun je in Studielink aangeven of:

  • je het collegegeld in één keer wilt betalen
  • je het collegegeld in 12 maandelijkse termijnen wilt betalen

Bij betaling in twaalf termijnen betaal je éénmalig € 24,- extra aan incassokosten. De incasso's vinden plaats rond de 25e van de maand (september tot en met augustus). Zorg ervoor dat er voldoende saldo op je rekening staat. Is dit niet het geval dan zal de termijn worden gestorneerd door de bank, wat inhoudt dat er dan geen collegegeld betaald is.

Regeling collegegeld (pdf)
Regeling achterstallige betalingen (pdf)
 

Machtiging wijzigen

Het hele jaar door kun je de opgevoerde betaalgegevens in Studielink wijzigen. Zo kun je het rekeningnummer aanpassen, aangeven dat iemand anders gaat betalen en veranderen van betalen in één termijn naar meerdere termijnen en vice versa. De wijziging zal ingaan vanaf het eerstvolgende betaalmoment. Dit kan ook pas in het nieuwe studiejaar zijn. Breda University of Applied Sciences bepaalt wanneer de wijziging wordt doorgevoerd. HIer vind je informatie over het wijzigen van betaalgegevens in Studielink.

Iemand anders betaalt jouw collegegeld

Stuur de email met de betaallink door naar degene die jouw collegegeld betaalt. Je ontvangt een bevestiging als diegene de betaling in orde heeft gemaakt.

Betaling via een bankrekening buiten SEPA-gebied*

Als je geen bankrekening binnen SEPA-gebied hebt, dan moet je zelf het juiste collegegeldtarief vóór 1 augustus aan Breda University of Applied Sciences overmaken. Je vindt de bankgegevens in Studielink zodra jij jouw betaalgegevens hebt ingevuld.

Let op: voor niet-EER studenten, die een inreisvisum en/of een verblijfsvergunning moeten aanvragen, gelden andere regels.

* Wat is SEPA en welke landen vallen daar onder?


Betaling studieactiviteiten

Het inschrijven en betalen van je studentenactiviteiten regel je via de centrale online inschrijfportal More.