Nieuwe samenwerking tussen BUas en VU

Afgelopen week is een samenwerkingsovereenkomst tussen de wetenschappelijke pre-master Strategic Business Management & Marketing (SBM) van Breda University of Applied Sciences en de VU School of Business and Economics officieel bezegeld door Jorrit Snijder, Bas Bosma en Ruud Frambach.

  • Over BUas
  • Samenwerken

Door deze samenwerking kunnen meer studenten van de BUas wetenschappelijke pre-master SBM hun MSc-graad behalen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Dit betekent dat de SBM-studenten kunnen profiteren van de goede reputatie van de VU, aangezien SBM- afgestudeerden direct toegang hebben tot de deeltijd Master of Science in Marketing van deze universiteit.

Topprestaties
Uit de resultaten van de SBM-studenten aan MSc-opleidingen van andere partneruniversiteiten zoals de Universiteit van Rotterdam, Amsterdam en Maastricht is gebleken dat onze studenten zeer goed presteren op Master of Science-niveau. Ook blijkt dat SBM de perfecte voorbereiding is op deze deeltijdopleiding MSc in Marketing, die gericht is op gedreven (jonge) marketingprofessionals die op zoek zijn naar diepgaande wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis.

Een mooie toekomst  
Beide partijen kijken uit naar deze samenwerking en hebben besloten om nu al een samenwerkingsovereenkomst voor twee jaar aan te gaan, om tegemoet te komen aan de wetenschappelijke ambities van toekomstige BUas pre-master SBM-studenten.

Meer informatie over de BUas pre-master SBM en de part-time Master of Science in Marketing van de Vrije Universiteit Amsterdam vind je hier en hier. Voor studenten die interesse hebben in de BUas wetenschappelijke pre-master Strategic Business Management & Marketing (SBM) is er via deze link een promotievideo beschikbaar.