Meeloopdag

Heb je na een open dag of een BUas live Q&A op Instagram een of meer van onze opleidingen op het oog? Loop dan een dagje mee.

Samen met een student van de opleiding volg je het lesprogramma van die dag om te ervaren of het bij je past. Een college bijwonen, werken aan een groepsopdracht, een les Engels of Spaans. De student zal je ook de leuke plekken op de campus laten zien. 

Weer inschrijven vanaf november

Vanaf november 2023 kun je je weer bij alle opleidingen zonder selectieprocedure inschrijven voor een meeloopdag. Wil je een seintje als het zover is? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief dan houden we je op de hoogte. 

  • Let op! Je kunt je alleen inschrijven voor een meeloopdag als je van plan bent om in september 2024 met de opleiding te starten.
  • Wil je starten in september 2025? Dan adviseren we je eerst onze open dag te bezoeken. 

Kun je niet zo lang wachten? Kijk dan ook eens naar onze andere oriëntatiemogelijkheden.

Wil je je voorbereiden op een opleiding die een selectieprocedure hanteert? Dan kun je deelnemen aan een oriëntatiedag.

 

Hoe werkt het?

Na je aanmelding neemt een student per mail of via whatsapp contact met je op om samen af te spreken wanneer je naar de campus komt. 

Welke opleidingen?

Meeloopdagen kun je afspreken voor de opleidingen waar je met de juiste vooropleiding zonder selectie kunt instromen, behalve voor Bachelor of Science Leisure Studies, daar kun je proefstuderen

Selectieopleiding

Niet alle opleidingen bieden een meeloopdag aan. Wil jij volgend jaar een van onderstaande selectieopleidingen beginnen, dan kun je bij deze opleidingen aanmelden voor een oriëntatiedag