Wij waren op de speeddate van Jong Logistiek Nederland op 22 juni 2018!

27 juni 2018 - Breda Business School is de opleider voor professionals en organisaties in verschillende vormen van dienstverlening. Vanaf september 2018 start het Talent Development Programma voor professionals werkzaam in de logistiek en Supply Chain Management.

Om dit programma bij de doelgroep onder de aandacht te brengen waren wij aanwezig bij de speeddate van Jong Logistiek Nederland op 22 juni.

Het programma is kort gepresenteerd door Gerard Rademakers. Tevens is de break-out sessie gefaciliteerd met het thema “Trends en ontwikkelingen in logistiek en SCM: Wat betekent dat voor de professional”.

NHTV Executive Education kijkt terug op een zeer geslaagde dag met ruim 100 enthousiaste professionals en een uitstekende organisatie in de jaarbeurs in Utrecht. Op het programma en de interactieve break-out sessie werd door de aanwezigen positief gereageerd.

Het Talent Development programma is bedoeld voor professionals met 3 tot 8 jaar werkervaring en minimaal een HBO werk- en denkniveau die toe zijn aan een carrièrestap richting een leidinggevende functie.

Werk jij al een aantal jaren in de logistieke sector en loop je met vraagstukken zoals:

  • Hoe ga ik om met veranderingen in de supply chain zoals controltowers en e-commerce?
  • Hoe zetten we nieuwe trends in ons bedrijf om in tijd- en geldbesparing?
  • Hoe kan ik mijn team goed aansturen waarbij iedereen tevreden en gemotiveerd blijft? 

Dan is het Talent Development Programma Logistiek iets voor jou!